ΔΙΕΘΝΕΣ
13/08/2015 14:39 EEST | Updated 13/08/2015 15:03 EEST

Συναγερμός στο Λονδίνο - Οπλισμένοι αστυνομικοί εκκένωσαν εκατοντάδες επιβάτες από τον σταθμό King's Cross

Twitter

Αστυνομικοί εκκένωσαν εσπευσμένα εκατοντάδες επιβάτες από το σταθμό τρένων King's Cross στο Λονδίνο, σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται το BBC.

Ένας εκπρόσωπος της Βρετανικής Αστυνομίας Μεταφορών έκανε την εξής δήλωση: «Οι αστυνομικοί μας είναι στον τόπο του συμβάντος στο King's Cross και αντιμετωπίζουν αυτό που συμβαίνει. Ένας άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς στις πλατφόρμες και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ορισμένες πλατφόρμες έχουν κλείσει όσο συμβαίνει αυτό. Ζητάμε από τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες που λαμβάνουν από εμάς και το προσωπικό του σιδηρόδρομου.»

Όπως αναφέρει η βρετανική έκδοση της Huffington Post, η άφιξη ενός ατόμου το οποίο θεωρείται έμπορος ναρκωτικών, ήταν εκείνη που σήμανε τον συναγερμό.

Στη συνέχεια, με ένα tweet της, η αστυνομία ενημέρωσε τους επιβάτες ότι πλέον οι πλατφόρμες είναι ανοιχτές, ευχαριστώντας τους επιβάτες για την υπομονή και τη συνεργασία τους.

Η National Rail έγραψε στο Twitter ότι προέκυψε ένα «πρόβλημα και ότι τα δρομολόγια έχουν καθυστέρηση μέχρι και 15 λεπτά.