Γενημματά: «Κύριε Τσίπρα αποτύχατε σε όλα». Θετική ψήφος στη συμφωνία δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γενημματά: «Κύριε Τσίπρα αποτύχατε σε όλα». Θετική ψήφος στη συμφωνία δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στην κυβέρνηση για το τρίτο Μνημόνιο εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας την ότι αποτελεί αποτέλεσμα των αδέξιων κυβερνητικών χειρισμών.

«Το τρίτο Μνημόνιο δεν προέκυψε ως θεομηνία ούτε ως νομοτέλεια αλλά ως αποτέλεσμα των αδέξιων κυβερνητικών χειρισμών. Το copyright ανήκει σε εσάς κύριε Τσίπρα και κύριε Καμμένε» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά.

Μιλώντας για το «περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» σχολίασε ότι τοποθετείται στο αρχείο της ιστορίας στο ίδιο ράφι λαικισμού με τα Ζάππεια. «Κύριε Τσίπρα αποτύχατε σε όλα» είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό. Από εδώ και στο εξής κάθε ευρώ που θα χάνεται από την τσέπη του συνταξιούχου και του μισθωτού θα έχει τη φωτογραφία του κυρίου Τσίπρα, ανέφερε η κυρία Γεννηματά. Είπε μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως θα είναι ο «ειδικός φόρος Τσίπρα».

Παράλληλα η κυρία Γεννηματά ανακοίνωσε ότι «κλείνει ο κύκλος που προέκυψε από το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Στο εξής η στάση μας σε κάθε κυβερνητική νομοθετική πρωτοβουλία θα εξετάζεται κατά περίπτωση».

Το ΠΑΣΟΚ με αίσθηση ευθύνης δίνει θετική ψήφο στη συμφωνία δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά υπογραμμίζοντας πως η ψήφος αυτή δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως ψήφος ανοχής και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ αλλά ψήφος εμπιστοσύνης στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Είναι ώρα για δράση και όχι για απόδραση είπε η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό ενώ επισήμανε δεικτικά: «Πρώτη φόρα αριστερά, τρίτη φορά μνημόνιο».

Δημοφιλή