«Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της πολιτικής των μνημονίων», δήλωσε ο Π. Καμμένος στην Ολομέλεια

«Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της πολιτικής των μνημονίων», δήλωσε ο Π. Καμμένος στην Ολομέλεια
eurokinissi

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ζήτησαν να γίνουν αλλαγές στη τροπολογία που αφορούν στο συνταξιοδοτικό των ενόπλων δυνάμεων, λέγοντας ότι η στρατιωτική ηγεσία ζήτησε να παραμένουν και να μην αποστρατεύονται τα στελέχη που δεν περνούν στη Σχολή Πολέμου και έως τώρα αποστρατεύονταν σε ηλικία μικρότερη των 58 ετών.

Στην πορεία σχολίασε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει σε κανέναν καμιά αμφιβολία ότι αυτή η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν εξήντλησε κάθε περιθώριο για τη συμφωνία;».

«Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της πολιτικής των μνημονίων» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε ότι συνοδεύεται από «ένα αναπτυξιακό πακέτο και μία διαγραφή χρέους» καθώς η κυβέρνηση «έχει καταφέρει να μεταφέρει την συζήτηση στην Βρυξέλλες». Συνέχισε λέγοντας: «Γυρίσαμε και σε Ανατολή και σε Δύση, αλλά λύση δεν βρήκαμε. Μακάρι να υπήρχε λύση ακόμα και με εθνικό νόμισμα». Πρόσθεσε ότι η μεγάλη διαφορά της συμφωνίας διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκτυο και όχι το αγγλικό. «Η πατέντα που είχατε στήσει για να υπαχθεί η περιουσία του ελληνικού λαού στο αγγλικό δίκαιο τελείωσε σήμερα» υποστήριξε.

Δημοφιλή