Ειδησεις

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων. Ας τελειώσει η αβεβαιότητα

Sooc

«Η χώρα θέλει στο τιμόνι 20 αποφασισμένους ανθρώπους που να έχουν εμπειρία ζωής. Ειδήμονες στους τομείς τους. Να βάλουν μπροστά ένα σχέδιο που να εκφράζει τη δημιουργική Ελλάδα και να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά. Αντί γι' αυτό ο κ. Τσίπρας θέλει να έχει δίπλα του κομματικά στελέχη και υπάκουους συνομιλητές», ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη σε ερωτήματα κατοίκων της Παλαιόχωρας Χανίων για την «κυβερνητική ασάφεια».

Απαντώντας το βράδυ της Τετάρτης σε ερωτήσεις τοπικών παραγωγών για το πότε θα αποφασίσει ο κ. Τσίπρας σχετικά με τη διεξαγωγή εκλογών ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι Ο Πρωθυπουργός ακολουθεί ένα παλαιοκομματικό τρόπο διακυβέρνησης: «Μην αποφασίζεις τίποτα πριν φτάσουν τα πράγματα στο απόλυτο αδιέξοδο». Εξουθενώνει τους Έλληνες, την αγορά, την κοινωνία και μετά, ότι απόφαση και να πάρει, ηχεί ως ανακούφιση. Το ίδιο έκανε με την διαπραγμάτευση. Έφτασε ο κόσμος να λέει «ας πάρει μια απόφαση έστω και κακή». Το ίδιο κάνει τώρα με την ψήφο εμπιστοσύνης ή τις πρόωρες εκλογές. Παίζει με τα νεύρα όλων. Και κυρίως με τα νεύρα αυτών που παράγουν και αυτών που αγωνιούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους που έχουν κατεβάσει ρολά. Όλοι σήμερα λένε «ας γίνει κάτι επιτέλους, ας τελειώνει η αβεβαιότητα». Έτσι όταν κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός πει «εκλογές», τότε όλοι θα πουν «δεν είναι η σωστή απόφαση αλλά ας τελειώνουμε».

Ο κ. Θεοδωράκης δέχθηκε αρκετά ερωτήματα ήταν για το μεταναστευτικό και άσκησε έντονη κριτική για τους κυβερνητικούς χειρισμούς: «Εδώ η κυβέρνηση εγκληματεί».

«Πριν κυβερνήσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, 9 μετανάστες πήγαιναν στην Ιταλία και 1 στην Ελλάδα. Σήμερα, 10 πηγαίνουν προς την Ιταλία και 15 προς την Ελλάδα. Υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, λάτρεις της θεωρίας των ανοιχτών συνόρων, κάλεσαν με τον τρόπο τους και την ρητορική τους, τους παράνομους διακινητές να στρέψουν τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές προς τα ελληνικά νησιά», ανέφερε, ενώ παρουσίασε τις συγκεκριμένες προτάσεις του Ποταμιού επί του θέματος.

Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές των Χανίων του Ποταμιού Δάφνη Μανουσάκη, Γιώργος Μαρακάκης, Μανώλης Νικολούδης και Νίκη Φτυλικάκη, η Βουλευτής Β' Αθήνας Αντιγόνη Λυμπεράκη, ο υπεύθυνος Τομέα Ασφάλισης του Κινήματος Πλάτωνας Τήνιος, αντιδήμαρχοι και στελέχη τοπικών φορέων καθώς και ο Στέφανος Τραχανάς, διευθυντής των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Popular in the Community