ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/08/2015 18:51 EEST | Updated 26/08/2015 18:51 EEST

Λαϊκή Ενότητα: Ο κ. Τσίπρας έδειξε το νέο του μνημονιακό πρόσωπο

Menelaos Myrillas / SOOC

Σε μια ύστατη προσπάθεια ωραιοποίησης του «αριστερού» μνημονίου ο παραιτηθείς πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδειξε το νέο του μνημονιακό πρόσωπο, σχολίασε η Λαϊκή Ενότητα, επικρίνοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στην τηλεόραση του «Αlpha».

Σύμφωνα με το νέο κόμμα, ο κ. Τσίπρας με πολλά «ειλικρινή» ψέματα «δεσμεύτηκε» να υλοποιήσει κατά γράμμα τόσο τα παλιά μνημόνια, όσο και το νέο, το οποίο θα βάλει την οριστική ταφόπλακα στην κοινωνία και στην ελληνική οικονομία.

Η Λαϊκή Ενότητα υπογράμμισε επίσης ότι «ο ίδιος και το περιβάλλον Μαξίμου αποφάσισαν να αθετήσουν το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για ακύρωση των μνημονίων και της λιτότητας χωρίς την συγκατάθεση του ελληνικού λαού και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, συνέχισε, με θράσος ταυτίζει την Λαϊκή Ενότητα με τα συστημικά κόμματα, την ώρα που ο ίδιος συνυπογράφει μαζί τους το χειρότερο μνημόνιο των τελευταίων πέντε ετών και εκβιάζει τον ελληνικό λαό θέτοντας νομισματικά διλήμματα, ενώ το διακύβευμα είναι ο απεγκλωβισμός ή όχι από τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας, η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και η προώθηση ενός αναπτυξιακού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Ο ελληνικός λαός, για άλλη μια φορά, δεν θα υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα και στις εκλογές θα τιμήσει την συντριπτικά πλειοψηφική απόφαση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης του Ιούλη, αναδεικνύοντας την λαϊκή ενότητα σε ισχυρή πολιτική δύναμη που θα βάλει την σφραγίδα της στους κοινωνικούς αγώνες και στις πολιτικές εξελίξεις, κατέληξε η Λαϊκή Ενότητα.