ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/09/2015 14:46 EEST | Updated 03/09/2015 14:49 EEST

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Η οργή του Ανδρέα έρχεται, οι επίγονοι παραβίασαν τη γραμμή του

eurokinissi

Θεούς και δαίμονες απειλεί η Δήμητρα – Λιάνη Παπανδρέου ανήμερα της 41ης επετείου της ίδρυσης του Κινήματος.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρει ότι οι «επίγονοι» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, παραβίασαν βάναυσα τη γραμμή του, ενώ κάνει λόγο για συνολική μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι μετά τις εκλογές θα παρουσιάσει την παρακαταθήκη του καθώς επίσης και μοναδικά ντοκουμέντα.

«Η οργή του Ανδρέα έρχεται», αναφέρει.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή της στο facebook:

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου τις 3 Σεπτέμβρη το 1974 παρουσίασε την διακήρυξη του Κινήματος, ένα διαχρονικά επίκαιρο κείμενο, πρόλογο στην μεταπολιτευτική πολιτική του δράση. Η γραμμή του Ανδρέα παραβιάστηκε βάναυσα από τους επιγόνους του. Για παράδειγμα, η θέση του για την μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων.

Αλλά και η συνολική μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε νεοφιλελεύθερο κόμμα του συστήματος. Τιμώντας την ιστορική μνήμη σας ανακοινώνω ότι μετά τις εκλογές θα παρουσιάσω την πολιτική του παρακαταθήκη, την στάση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής, καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των εθνικών και λαϊκών αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ έρχεται!

Να σπεύσουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό όλοι οι ένοχοι διαχειριστές του συστήματος και να παραιτηθούν των πολιτικών αξιωμάτων τους, που κρατούν από την συναισθηματική μνήμη των ψηφοφόρων. Ο νέος ιστορικός κύκλος θα ανοίξει με ξεκάθαρες μνήμες απολογισμό και ατομικές ευθύνες.

Με συγκίνηση και δίκαιο θυμό

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου»

Ο Ανδρέας Παπανδρέου τις 3 Σεπτέμβρη το 1974 παρουσίασε την διακήρυξη του Κινήματος, ένα διαχρονικά επίκαιρο κείμενο, πρ...

Posted by Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου on Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015