Μαζιώτης: «Ένοπλη κατάληψη Βουλής, υπουργείων, τραπεζών». Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Μαζιώτης: «Ένοπλη κατάληψη Βουλής, υπουργείων, τραπεζών»
Eurokinissi

Σε προσφυγή στα όπλα καλεί το λαό ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», Νίκος Μαζιώτης, σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αφού πρώτα κάνει μία ανάλυση για το πώς το 3ο Μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «σηματοδότησε την πλήρη πολιτική χρεοκοπία της καθεστωτικής αριστεράς και των χιμαιρικών επιδιώξεων για έναν πιο… ανθρώπινο καπιταλισμό», στη συνέχεια προκρίνει τον ένοπλο αγώνα.

«Η κατάλυση της καπιταλιστικής εξουσίας και του κράτους δεν μπορεί παρά να γίνει με την προσφυγή στα όπλα, με την ένοπλη κατάληψη των οχυρών του εχθρού, του κοινοβουλίου, των υπουργείων, των τραπεζών, της τράπεζας της Ελλάδος και τον αφοπλισμό των αστυνομικών τμημάτων», γράφει.

Όπως και σε προηγούμενα κείμενά του ο Μαζιώτης εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ που «πέρασε μέσα σε ένα διάστημα λίγων μηνών στην ολοκληρωτική υποχώρηση και αποδοχή των απαιτήσεων των δανειστών, στην αποδοχή ενός μνημονίου πολύ πιο σκληρού από αυτό που θα ψήφιζε η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά».

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι το αντάρτικο πόλης έχει αποδυναμωθεί επιχειρησιακά λόγω των συνεχών συλλήψεων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Έτσι, κατηγορούμενοι για τρομοκρατία που βρίσκονται έγκλειστοι επιχειρούν μέσα από κείμενά τους να αποκτήσουν ρόλο «εμπνευστή» για άτομα που κινούνται στις παρυφές του αντάρτικου πόλης με σκοπό να αποκτήσουν πιο ενεργό ρόλο.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα