Παράξενη ιστορία: Νόμιζε ότι ο φίλος της ήταν άνδρας αλλά τελικά αποδείχθηκε γυναίκα

Παράξενη ιστορία: Νόμιζε ότι ο φίλος της ήταν άνδρας αλλά τελικά αποδείχθηκε γυναίκα
twitter

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται σε δικαστήριο του Τσέστερ της Αγγλίας, με πρωταγωνίστριες δύο νεαρές γυναίκες. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Mirror, μία νεαρή γυναίκα νόμιζε για δύο χρόνια ότι είχε σχέση με έναν άνδρα αλλά τελικά είχε πέσει θύμα απάτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο άνθρωπος με τον οποίο έκανε σεξ μαζί του για δύο χρόνια ήταν γένους θηλυκού και χρησιμοποιούσε προσθετικό μόριο.

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν ο υποτιθέμενος άνδρας τον οποίο γνώρισε στο facebook της είπε ότι δεν ήθελε να δει το πρόσωπό του επειδή πρόσφατα είχε κάνει μία εγχείριση και είχε ουλές στο πρόσωπο. Μάλιστα νόμιζε ότι το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν Kye Fortune και ότι ήταν μισός Ασιάτης και μισός Φιλιππινέζος.

Τελικά όμως έκανε λάθος. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε.

Από την πλευρά της βέβαια η φερόμενη ως άνδρας Gayle Newland διέψευσε τους ισχυρισμούς και υποστήριξε ότι η καταγγέλλουσα γνώριζε ότι ήταν γυναίκα και έπαιζαν μαζί ένα παιχνίδι ότι δήθεν ήταν ο Kye. Το σίριαλ βέβαια στις δικαστικές αίθουσες συνεχίζεται και έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δημοφιλή