Προφυλακίστηκε το πρώην μοντέλο με την κοκαΐνη: Έχω εξάρτηση από τα ναρκωτικά

Στην φυλακή το πρώην μοντέλο για την κοκαΐνη στον Ασπρόπυργο – «Δεν είμαι ο εγκέφαλος, έχω εξάρτηση»
eurokinissi

ΣΣτη φυλακή οδηγήθηκαν μετά από την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή ο 38χρονος αθλητής του μπειζ μπολ, πρώην μοντέλο και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών αξίας 1.500.000 ευρώ, που εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες στον Ασπρόπυργο.

Ο 38χρονος και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, ένας 38χρονος Ολλανδός και ένας 48χρονος από τη Γουιάνα, απολογήθηκαν στον 190 τακτικό ανακριτή και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο 38χρονος πρώην αθλητής φέρεται να απέδωσε την εμπλοκή του στην υπόθεση στη χρόνια εξάρτησή του από την κοκαΐνη, ενώ φέρεται να κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο ως αυτόν που θα διακινούσε τα ναρκωτικά στην Αθήνα, χαρακτηρίζοντας τον δικό του ρόλο «περιφερειακό».

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Σάκη Κεχαγιόγλου, ο 38χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε: «Δεν είμαι εγώ ο εγκέφαλος. Δεν είμαι ο οργανωτής. Είμαι ο "τελευταίος τροχός" της αμάξης. Υπήρξα αναλώσιμος. Όλη η εμπλοκή μου οφείλεται στη μακροχρόνια εξάρτηση μου από την κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά. Επειδή δεν είχα χρήματα και είχα ισχυρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά θα έπαιρνα μια ποσότητα ως αμοιβή για τη βοήθεια που θα έδινα σε τρίτους. Αν οργάνωνα εγώ τη μεταφορά της κοκαΐνης δεν θα ήμουν παρόν στην αποθήκη. Ήμουν το εκτελεστικό όργανο».

Δημοφιλή