Τα νέα ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες: Η ταχύτερη χελώνα, οι μεγαλύτερες πατούσες και το ψηλότερο ζευγάρι στον κόσμο

Τα νέα ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες: Η ταχύτερη χελώνα, οι μεγαλύτερες πατούσες και το ψηλότερο ζευγάρι στον κόσμο

Από την ταχύτερη χελώνα στον κόσμο μέχρι και τις μεγαλύτερες τρύπες στο ανθρώπινο πρόσωπο. Οι διεκδικητές των φετινών ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες έχουν γίνει πλέον γνωστοί.

Το βιβλίο περιέχει ακόμη το γρηγορότερο χρόνο μέσα στον οποίο μπορεί κανείς να συντρίψει τρία καρπούζια με τους μηρούς του, καθώς επίσης και τα μεγαλύτερα πόδια του κόσμου.

«Η έκδοση του 2016 διαθέτει ένα εντυπωσιακό μίγμα ταλαντούχων κατοικίδιων ζώων όπως επίσης και ζώων της φάρμας, αλλά και μεγαθηρίων από όλο τον κόσμο. Ένα από τα αγαπημένα μου για την φετινή χρονιά είναι η νέα ταχύτερη χελώνα η Μπέρτι. Όπως συμβαίνει με όλα τα ρεκόρ, η έρευνα και η ανίχνευση πηγαίνει στην εύρεση αυτών των καταπληκτικών ζώων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τα μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας», επισημαίνει ο Κρεγκ Γκλέντλεϊ, υπεύθυνος για την πιστοποίηση των ρεκόρ Γκίνες.

«Το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για το 2016 κρατά τους αναγνώστες του ενημερωμένους μέχρι σήμερα για ότι καλύτερο υπάρχει στην επιστήμη, τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία , τα ζώα και τα επιτεύγματα του ανθρώπου» τονίζει ακόμη ο Γκλέντεϊ.

Δείτε φωτογραφίες

Δημοφιλή