ΔΙΕΘΝΕΣ
11/09/2015 05:26 EEST

Μητέρα έφτιαξε το γάλα του μωρού της κατά λάθος με βότκα

ASSOCIATED PRESS
A baby is fed milk from a bottle while sitting in a stroller at a shopping mall in Beijing, China, Wednesday, Aug. 7, 2013. China announced Wednesday it has fined six milk suppliers, including Mead Johnson and New Zealand's Fonterra, a total of $108 million for price-fixing after an investigation that shook the country's fast-growing dairy market. (AP Photo/Andy Wong)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα μωρό έξι εβδομάδων από το Wisconsin των ΗΠΑ επειδή η μητέρα του κατά λάθος του έφτιαξε γάλα χρησιμοποιώντας βότκα.

Τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του μωρού ήταν 0.294, το τριπλάσιο του νόμιμου επιτρεπτού ορίου για έναν ενήλικο οδηγό.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Kenosha, Bradley Hetlet εκτιμά πως επρόκειτο για λάθος και πως οι γονείς του μικρού κοριτσιού δεν θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για το περιστατικό.

Η μητέρα του μωρού αφηγήθηκε πώς γέμισε ένα μπουκάλι με νερό με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να φτιάξει το γάλα του μωρού. Το άφησε στον πάγκο της κουζίνας και βγήκε από το δωμάτιο.

Ο 22χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού μπήκε στην κουζίνα, άδειασε το μπουκάλι και το γέμισε με βότκα, με σκοπό να το πάρει μαζί του στο σπίτι ενός φίλου.

Όταν η μητέρα επέστρεψε στην κουζίνα, έβαλε το υγρό του δοχείου, που νόμιζε πως είναι νερό, στο μπιμπερό το μωρού, έριξε γάλα σκόνη και τάισε τη μικρούλα.

Οι γονείς συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί όταν το μωρό άρχισε να έχει παράξενη συμπεριφορά.

"Τότε άρχισαν οι αλληλοκατηγορίες", περιέγραψε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο πατέρας και η μητέρα του κοριτσιού άρχισαν να τσακώνονται, στη συνέχεια έφτασαν στο σπίτι συγγενείς, η αστυνομία και ασθενοφόρο και το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk