ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/09/2015 09:16 EEST | Updated 15/09/2015 09:16 EEST

Κατέρρευσε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της BMW στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης

ASSOCIATED PRESS
BMW CEO Harald Krueger collapses during the BMW presentation on the first press day of the Frankfurt Auto Show IAA in Frankfurt, Germany, Tuesday, Sept. 15, 2015. The car show runs through Sept. 27. (AP Photo/Jens Meyer)

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας BMW Χάραλντ Κρίγκερ κατέρρευσε σήμερα στο βήμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το Ρόιτερς.

Ο Κρίγκερ, που κατέρρευσε ενώ μιλούσε για τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας, αποχώρησε από την εκδήλωση με τη βοήθεια δύο συνοδών. Ο ίδιος ήταν σε θέση να περπατήσει, αναφέρει το Ρόιτερς.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση του Κρίγκερ σε μια μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου, επισημαίνει το πρακτορείο.

Η BMW ανακοίνωσε αργότερα: «Ο Χάραλντ Κρίγκερ αισθάνθηκε ζαλάδα. Ως αποτέλεσμα, ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου προκειμένου ο κ. Κρίγκερ να εξεταστεί από γιατρό. Η κατάσταση της υγείας του κ. Κρίγκερ είναι σταθερή και ο ίδιος αναρρώνει καλά».

Μετά την αποχώρηση του Κρίγκερ, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Φρίντριχ Αϊχίνερ ανέλαβε να ολοκληρώσει την συνέντευξη Τύπου.

(Mε μπληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)