ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/09/2015 13:40 EEST | Updated 15/09/2015 13:41 EEST

Καταδικάστηκε η γυναίκα η οποία προσποιούνταν τον άνδρα για να κάνει σεξ με τη φίλη της

Andy Kelvin/PA Wire
Gayle Newland arrives at Chester Crown Court where she denies five counts of sexual assault between February and June 2013.

Για σεξουαλική επίθεση καταδικάστηκε η γυναίκα η οποία προσποιούνταν τον άντρα προκειμένου να κάνει σεξ με μία άλλη γυναίκα στην Βρετανία.

Πρόκειται για την απίστευτη ιστορία που εδώ και μερικές μέρες εκτυλίσσεται σε δικαστήριο του Τσέστερ της Αγγλίας. Η 25χρονη Gayle Newland καταγγέλθηκε από μία άλλη γυναίκα ότι επί δύο χρόνια περίπου προσποιούνταν τον άνδρα προκειμένου να κάνει σεξ μαζί της.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσα facebook και έδωσαν ραντεβού σε ξενοδοχείο. Η Newland, η οποία παρουσιάστηκε ως άνδρας με το όνομα Kye Fortune της είπε ότι δεν ήθελε να δει το πρόσωπο της επειδή πρόσφατα είχε κάνει εγχείριση και είχε ουλές. Το ζευγάρι έκανε σεξ για 10 φορές και όπως ισχυρίστηκε η καταγγέλλουσα η Newland είχε χρησιμοποιήσει προσθετικό μόριο.

Τελικά, όπως μεταδίδει η Guardian το δικαστήριο καταδίκασε την Newland για σεξουαλικά επίθεση. Η ίδια πάντως αρνήθηκε ότι έκανε κάτι τέτοιο και ανέφερε ότι η καταγγέλλουσα γνώριζε τα πάντα και ότι απλά ήταν ένα παιχνίδι που παίζαν ρόλους.