Συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας

Συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας
Eurokinissi

Συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας και σήμερα, Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε κατολίσθηση στην Εγνατία Οδό, συγκεκριμένα στο ύψος της Μικρής Βόλβης, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία.

Στην Αττική, η δυνατή βροχή προκάλεσε πλημμύρες, με αποτέλεσμα η λεωφόρος Μαρκοπούλου να παραμείνει κλειστή από το ύψος της Αγ. Τριάδος έως την οδό Ελπίδος. Στην Παλλήνη, έκλεισε ο δρόμος στο ύψος των εργατικών κατοικιών. Παράλληλα, στο Παλαιό Φάληρο, έκλεισε το πρωί η οδός Ναϊάδων, στο ύψος της Ζαΐμη, λόγω πτώσης ενός μεγάλου δένδρου στη μέση του δρόμου.

Όσον αφορά τους πρόσφυγες που είχαν βρει καταφύγιο στον σταθμό Βικτώρια στην Ομόνοια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, έχουν μεταφερθεί στο στάδιο ταε κβον ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως χθες, Δευτέρα, προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές λόγω της κακοκαιρίας. Περισσότερο επλήγη η Πελοπόννησος, όπου έκανε την εμφάνισή του ανεμοστρόβιλος στη Σκάλα Λακωνίας. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε με έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγω των καταστροφών.

Στη Σαλαμίνα, μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή πιθανότατα λόγω της κακοκαιρίας, ενός ένας άνδρας αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του νησιού. Στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας ένας κτηνοτρόφος έχασε την ζωή του από κεραυνό.

Δημοφιλή