Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάθεται να κάνει διερευνήσεις. Ο Δημήτρης Καμμένος παραιτήθηκε, προχωράμε

Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάθεται να κάνει διερευνήσεις

Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρόνο, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ερωτηθείς για το ζήτημα της απομάκρυνσης του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε απαράδεκτα και ρατσιστικά τα tweets, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος τα αρνείται. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει και να χάσει έστω και μια ώρα, ούτε και να κολλήσει σε θέματα που θα την κρατήσουν πίσω. «Ο ίδιος διευκόλυνε, παραιτήθηκε, προχωράμε μπροστά».

«Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο, δεν μπορεί να μένει καμία σκιά, και ιδίως σε θέματα ηθικής τάξεως» τόνισε, διευκρινίζοντας επίσης ότι δεν τίθεται θέμα με τον Ν. Νικολόπουλο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι θα υπάρξει μια άριστη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα: «είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει εμείς θα είμαστε μαζί».

«Δεν είχα δει τέτοιου είδους ρατσιστικά σχόλια» υποστήριξε, σχολιάζοντας τα tweets.

Από πλευράς της, η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δήλωσε στο Mega ότι αυτός που ζήτησε την παραίτηση του Δ. Καμμένου ήταν ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος. «Του το ζήτησε να παραιτηθεί και είπε ότι μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια τουλάχιστον των ισχυρισμών του κ. Καμμένου ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του», σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Σε ό,τι αφορά τις αντισημιτικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς του Δημήτρη Καμμένου στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε ότι προφανώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «δεν τα ήξερε όλα αυτά, γιατί αν τα γνώριζε δεν θα τον είχε προτείνει ή θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση».

Επισήμανε παράλληλα ότι ο Δημήτρης Καμμένος αμέσως ανταποκρίθηκε και δεν δημιούργησε θέμα.

Σημειώνεται ότι σε σχόλιο προέβη και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Δημοφιλή