Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
Sooc

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται στα δυτικά και τα βόρεια θα συνεχιστούν καταιγίδες περιόδους και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Σταδιακά μέχρι αύριο, Σάββατο, θα επηρεαστούν και άλλες περιοχές.

Ειδικότερα:

1. Σήμερα Παρασκευή (25-09-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτικη Στερεά, τη δυτικη και κεντρική Μακεδονία, τη δυτικη και βόρεια Θεσσαλία και τη δυτικη Πελοπόννησο.

2. Αύριο, Σάββατο (26-09-2015)

α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, σε όλα τα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης) και πιθανόν πρόσκαιρα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες (κυρίως στις δυτικότερες περιοχές).

Β. Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα αρχικά στα δυτικά και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη και τις Κυκλάδες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ή και θα σταματήσουν.

Γ. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν πιθανόν να είναι και η αττική μέχρι το βράδυ.

3. Την Κυριακή (27-09-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν καταιγίδες περιόδους στη Μακεδονία, και πιθανόν μέχρι νωρίς το πρωί στις Σποράδες και τη Θεσσαλία.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ

Δημοφιλή