ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/09/2015 14:41 EEST | Updated 25/09/2015 14:41 EEST

Ποινική δίωξη σε βάρος του Πετρακάκου και των συγκατηγορούμενών του

Eurokinissi

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για τρομοκρατικές πράξεις, διακεκριμένη οπλοκατοχή και διακεκριμένη κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Γιώργου Πετρακάκουκαι των τριών συγκατηγορούμενών του, που συνελήφθησαν την Πέμπτη.

Επίσης ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον τους και γιά σωρεία πλημμεληματικών πράξεων

Το απόγευμα της Παρασκευής έχουν οδηγηθεί στον 17ο τακτικό ανακριτή, προκειμένου να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία, γιά να προετοιμάσουν την απολογια τους,

Ο συνηγορος της συντρόφου του Γιώργου Πετρακάκου, Σπύρος Φυτράκης υποστήριξε ότι, από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει εγκληματική οργάνωση και τόνισε: "H προσωπική συμπεριφορά του καθενός δεν στοιχειοθετεί το βαρύτατο αυτό έγκλημα.

Κανένα στοιχείο δεν έχει προστεθεί, που να λέει ότι, δύο όπλα σε μία ντουλάπα σε ένα σπίτι, ήταν χρησιμοποιημενα από την κοπέλα ότι, τα ήξερε ή έκανε κάποια δραστηριότητα παραβατική.Το να κάνεις δύο παιδιά με κάποιον που έχει παραβατική συμπεριφορά δεν τυποποιείται σε κάποιο αδίκημα. Πάμε σε άλλες εποχές έτσι. Ελπίζω από την ανάκριση να μην έχουμε πρόβλημα με την κοπέλα και τα δύο ανήλικα παιδια".