Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε κρησφύγετο που σχετίζεται με τον Πετρακάκο στο Μαραθώνα

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε κρησφύγετο που σχετίζεται με τον Πετρακάκο στο Μαραθώνα
|
Eurokinissi

Έρευνα σε σπίτι και αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο κρησφύγετο μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που προέκυψαν από τις πρόσφατες έρευνες στο Βόλο και το Μώλο Φθιώτιδας για τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου.

Σημειώνεται ότι ο ληστής Σπύρος Δραβίλας φέρεται να νοίκιασε πριν από περίπου ένα χρόνο το κρησφύγετο που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στον Μαραθώνα.

Το σπίτι, το οποίο έχει και μία αποθήκη, βρίσκεται στη λεωφόρο Μαραθώνος και προέκυψε μέσα από αξιοποίηση πληροφοριών από έρευνες που έγιναν στο Μώλο Φθιώτιδας μετά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου.

Οι αστυνομικοί «βλέπουν» σύνδεση των «ληστών του Διστόμου», στους οποίους ανήκε ο Σπύρος Δραβίλας, με την ομάδα Πετρακάκου που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Βόλο.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στο οίκημα του Μαραθώνα χάρτες και προσωπικά αντικείμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι χρησιμοποιούνταν από την ομάδα Πετρακάκου όταν αυτή βρίσκονταν στην πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό που αναζητούσε τα τελευταία 24ωρα η Αστυνομία είναι το κρησφύγετο της ομάδας Πετρακάκου στην Αττική, καθώς οι εκτιμήσεις των αστυνομικών ήθελαν τον 37χρονο να έχει βάση και στην Αθήνα για τις επιθέσεις του στην πρωτεύουσα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θυμίζουν ότι ο Σπύρος Δραβίλας είχε αυτοκτονήσει σε παλιότερη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο Βόλο για τη σύλληψη των «ληστών του Διστόμου».

Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες σε σπίτι και αποθήκη στο Μαραθώνα για τον εντοπισμό κρυμμένου οπλισμού που μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί σε ληστείες ή ακόμα και σε τρομοκρατικές επιθέσεις.