ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/10/2015 06:02 EEST | Updated 04/10/2015 06:02 EEST

Το μήνυμα που έκανε τον Λεβέντη να δακρύσει

sooc

Βουρκωμένος μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στην πρώτη άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, ήταν η στιγμή που μιλώντας στους νεοεκλεγέντες βουλευτές του αναφέρθηκε στην αναγνώριση που είχε από τον γάλλο κεντρώο πολιτικό Φρανσουά Μπαϊρου, ο οποίος του έστειλε συγχαρητήρια επιστολή για την είσοδο του στη Βουλή, ζητώντας του παράλληλα να διαγραφεί από το ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα.

Ο τόπος της συνάντησής τους ήταν η αγαπημένη ταβέρνα του κ. Λεβέντη στο Π. Φάληρο, «Ο Μπάμπης», για την οποία είπε πως «έρχομαι εδώ τα τελευταία 20 χρόνια. Όποτε είχα λεφτά έτρωγα σφυρίδα και όποτε δεν είχα έτρωγα μπιφτέκι».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ο κ. Λεβέντης ζήτησε από τους βουλευτές του να δουλέψουν σκληρά, στις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση να είναι φειδωλοί, ενώ αναφερόμενος στη γραμμή που θα έχει το κόμμα είπε χαρακτηριστικά πως «δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση γιατί δεν απάντησαν στην επιστολή μου με τα εννέα σημεία».

Sponsoed post