ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/10/2015 17:02 EEST | Updated 07/10/2015 17:02 EEST

Νικολόπουλος: Θα ψηφίσω τις Προγραμματικές - Δεν είμαι δεδομένος για τους εφαρμοστικούς νόμους

Sooc

Συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Νικολόπουλος στον ΣΚΑΪ με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να ξεκαθαρίζει ότι θα ψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τους εφαρμοστικούς. Ο κ. Νικολόπουλος είπε οτι δεν είχε ζητήσει να υπουργός ενώ διέψευσε ότι θα αποχωρήσει από την ΚΟ την Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Να επιστρέψω στην μεταλλαγμένη ΝΔ; Δεν φεύγω από τους ΑΝΕΛ», είπε και πρόσθεσε «Δεν ζήτησα να γίνω υπουργός. Τα ΜΜΕ με εμφάνισαν σαν ζήτουλα».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα το οποίο είχε δημιουργηθεί με ένα ηλεκτρονικό του τιτίβισμα κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ζητώντας να σταματήσει επιτέλους αυτή η συζήτηση. «Έχω πει πολλάκις ότι ήταν ένα ατυχές σχόλιο. Έχω ζητήσει συγνώμη και έχω στείλει και γράμμα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου», είπε και συμπλήρωσε «Είμαι φίλος οικογενειακός με πολλούς ανθρώπους που έχουν διαφορετική σεξουαλική κατεύθυνση».

Ο κ. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε: «Δεν κάθισα στα τέσσερα στον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Θα κάτσω τώρα στον Τσίπρα;» κα πρόσθεσε για την υπουργοποίησή του: «Βεβαίως δυσαρεστήκα. Έχω αυτοεκτίμηση, δεν θα μπορούσα να είμαι μισοκακόμοιρος»

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post