Στήνουν πρόωρες κάλπες εντός της Συγγρού

Στήνουν πρόωρες κάλπες εντός της Συγγρού
Sooc

Ολοένα βαθύτερο φαίνεται να γίνεται το ρήγμα εντός της ΝΔ με αφορμή τα διαδικαστικά της διεξαγωγής της εκλογικής μάχης με τους εκπροσώπους των συνυποψήφιων να αναλώνονται σε μια μάχη χαρακωμάτων.

Οι πολύωρες και αλλεπάλληλες συνεδριάσεις της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής γίνονται υπό καθεστώς εντάσεων με τα μέλη της να παίζουν ένα σκληρό με φόντο τις κάλπες, το ντιμπέιτ και το αντίτιμο της συμμετοχής.

Πολλοί μιλούν σχεδόν ανοιχτά για προσχώματα και τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοι τους για να δημιουργήσουν αδιέξοδα, την ίδια ώρα που υπάρχουν πληροφορίες που φέρουν τον Πρόεδρο της ΝΔ έτοιμο να καλέσει τους συνυποψηφίους του σε συνάντηση προκειμένου να λυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Ενα απο αυτο παραμένει και το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να ψηφίσουν, με την πλευρά Τζιτζικώστα, Γεωργιάδη και Μητσοτάκη να επιμένει οτι η εγγραφή νέων μελών στους καταλόγους δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα δυο ευρώ, την ίδια ώρα που ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μειμαρακη επέμενε να προτείνει συνδρομή ύψους 20 ευρώ.

Ειναι πολύ πιθανόν πλέον μπροστά στο διαφαινόμενο αδιέξοδο να στηθούν «πρόωρες» κάλπες εντός των Συγγρού όπου τα μέλη της ΚΕΦΕ θα καλούν να ψηφίσουν και να λύσουν δια της κάλπης τον γόρδιο δεσμό για όσα θέματα διαφωνούν.

Όσον αφορά στο περίφημο ντιμπέιτ των τεσσάρων, ακόμα και εκεί μπαίνουν όροι και προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση του με κυριότερο την συμμετοχή και των τεσσάρων.

Στο μόνο που φαίνεται πως υπήρξε τελική συμφωνία ήταν η πραγματοποίηση δύο συνδιασκέψεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να μην υπάρξουν πληρωμένες καταχωρίσεις και τηλεοπτικά σποτ.

Δημοφιλή