ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/10/2015 05:16 EEST | Updated 14/10/2015 06:29 EEST

Διακόπτει την περιοδεία του o Άδωνις Γεωργιάδης μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Eurokinissi

Επίπληξη στους συνυποψηφίους του έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το πως εξελίχθηκε η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ την Τρίτη.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλον τον κόσμο, ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, για την εικόνα που έδωσε χθες η ΝΔ. Δεν είναι αυτά τα προβλήματα του κόσμου και δεν είναι αυτή η πραγματική ΝΔ που θέλουμε», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Διακόπτω την περιοδεία μου και ζητώ συγγνώμη από τους κατοίκους της Δράμας -γιατί σήμερα μού είχαν οργανώσει μια εκδήλωση που αναμένετο προσέλευση μεγαλύτερη από της Χαλκιδικής, με πάνω από 500 άτομα- αλλά κατεβαίνω στην Αθήνα και ζητώ συνάντηση των τεσσάρων συνυποψηφίων πριν την ΚΟ, ώστε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά σήμερα, να λυθούν όλα τα θέματα σήμερα, να σταματήσει η ΝΔ να δίνει αυτή την ντροπιαστική εικόνα και βεβαίως να ασχοληθούμε τόσο με τη δημοκρατική διαδικασία εκλογής αρχηγού όσο και κυρίως με την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς γιατί έκανε την πρόταση για τη συνάντηση δημοσίως, είπε πως «όταν αρχίζουν οι συμπεριφορές να πηγαίνουν σε επίπεδο "γαλλικών", καλό είναι να είναι όλα δημόσια από εδώ και μπρος», τόνισε.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)