ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/10/2015 13:27 EEST | Updated 14/10/2015 13:27 EEST

O αδίστακτος εκτελεστής των μεξικανικών καρτέλ. Έκανε ενέσεις με ηρωίνη και τεκίλα για να σκοτώνει

CRIS BOURONCLE via Getty Images
Mexican detainees Ruben Larios Dug (front) and Josef Gutiérrez Leon (2nd), members of the Sinaloa cartel, arrive to a police air terminal in Lima on September 4, 2014, from the northern city of Trujillo, where they were arrested with possession of 7.6 tons of cocaine seized last week together with seven Peruvian nationals. The seizure --the largest archived in Peru-- was hidden within charcoal conglomerate, waiting to be exported to Spain and Belgium with a calculated street value of 300 million US Dollars. AFP PHOTO/CRIS BOURONCLE (Photo credit should read CRIS BOURONCLE/AFP/Getty Images)

Οι ιστορίες τους μοιάζουν να ναι βγαλμένες από χολιγουντιανή ταινία. Σαν και αυτή μίας νέας χολιγουντιανής ταινίας η οποία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους και περιγράφει τη ζωή των καρτέλ του Μεξικό και φέρει τον τίλο «Sicario».

Ο Ίσραελ είναι ένας από τους Μεξικανούς εκτελεστές ο οποίος εργάστηκε για τα καρτέλ του Μεξικό και την βιομηχανία ναρκωτικών από την οποία αποκομίζουν αστρονομικά κέρδη. Κατά την διάρκεια της τετράχρονης εργασίας του για το καρτέλ «Sinaloa», απήγαγε αθώους ανθρώπους, εκβίασε τις οικογένειές τους, υπερασπίστηκε τα μέλη του καρτέλ απέναντι στους ανταγωνιστές τους, έστησε φλεγόμενα οδοφράγματα στους δρόμους της πόλης προκειμένου να επιτεθεί στην μεξικάνικη αστυνομία και δολοφόνησε μίας σειρά από ανθρώπους. Πλέον ο ίδιος είναι εκτός από αυτό. Τα τατουάζ όμως στο σώμα του προδίδουν την δράση του στο κακόφημο καρτέλ «Sinaloa».

Ο ίδιος ήταν ένα από τους εκατοντάδες Μεξικανούς που η αμερικανική κυβέρνηση έστειλε πίσω επειδή διέπραξαν κάποιο έγκλημα στην Αμερική.

«Τα καρτέλ ξέρουν ότι ερχόμαστε από την Αμερική και ότι είμαστε απελπισμένοι. Σε ρωτάνε, αν θέλε9ις να δουλέψεις και παίρνεις την απόφασή σου», λέει ο ίδιος.

Όπως αναφέρει στην dailymail, αρχικά αρνήθηκε να εργαστεί για τα καρτέλ και προτίμησε μία πιο τίμια δουλειά. Ωστόσο έξι μήνες μετά, ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον είχε παρατήσει και τα παιδιά του δεν τον επισκέπτονταν πια. Λίγο με5τά ο ίδιος απήχθη και βασανίστηκε για μέρες. Όταν ελευθερώθηκε ζήτησε από φίλους του να μάθει ποιοι το είχαν κάνει αυτό. Τα μέλη του καρτέλ του είπαν εντάξει αλλά θα πρέπει να εργαστείς για εμάς. Ήταν μόνο η απαρχή της εγκληματικής του δράσης.

Τα μέλη του καρτέλ βρήκαν τους δράστες και ο Ίσραελ, πήρε εκδίκηση.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι τα τρομερά πράγματα που έκανα. Έφτασα σε οριακό σημείο όταν άρχισαν να κάνω ενέσεις στον εαυτό μου με τεκίλα και ηρωίνη αντί για νερό. Απλά δεν θέλω να το σκέφτομαι.

Και όσο για την αμοιβή του δεν ξεπερνούσε τις 20 λίρες για κάθε φόνο που διέπραττε.