ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/10/2015 12:02 EEST | Updated 20/10/2015 12:02 EEST

Το «τανκ - νεκροφόρα» για βετεράνους του πολέμου: Η πρωτότυπη ιδέα για το ταξίδι στην τελευταία τους κατοικία

youtube

Η αλήθεια είναι ότι και μόνο που μπορεί να πέσουμε πάνω της ενώ προχωράμε στο δρόμο, μας πιάνει κάπως. Ο λόγος; Για τη νεκροφόρα, που πιθανώς μεταφέρει κάποιον συνάνθρωπό μας στην τελευταία του κατοικία.

Πώς θα σας φαινόταν όμως εάν συναντούσατε μία «νεκροφόρα – τανκ»; Και όμως, όπως μεταδίδει η Mirror ο Νικ Μιντ, χρειάστηκε έξι μήνες δουλειάς προκειμένου να μετατρέψει ένα τανκ τύπου FV432 , σε νεκροφόρα για όσους βετεράνους του πολέμου επιθυμούσαν να μεταβούν στην τελευταία τους κατοικία με αυτόν τον τρόπο.

Ο 54χρονος χρειάστηκε γύρω στις 3.000 λίρες Αγγλίας γι αυτόν τον σκοπό. «Είναι ένα γραφικό βρετανικό όχημα του στρατού που έχει χρησιμοποιηθεί στο Ιράκ και το Αφγανιστάν», δήλωσε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε, η ιδέα του γεννήθηκε επειδή ο ίδιος θα ήθελε το ταξίδι του στην τελευταία κατοικία να γίνει μέσα σε τανκ.

Όταν όμως ανακάλυψε ότι ο 70χρονος εκπαιδευτής του θα πέθαινε σύντομα, επιτάχυνε το έργο του προκειμένου να προλάβει την κηδεία.

Ήδη μέχρι στιγμής η εταιρία που έχει συστήσει έχει κάνει έξι κηδείες στρατιωτικών, κάθε μία από τις οποίες κοστίζει γύρω στις 1.500 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περί τα 2.044 ευρώ.

Δείτε το βίντεο: