10 τάσεις μόδας από τη δεκαετία του '90 που κάνουν φέτος δυναμική επιστροφή

LOS ANGELES, CA - MARCH 12: Jessica Alba is seen in Santa Monica on March 12, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by GONZALO/Bauer-Griffin/GC Images)
LOS ANGELES, CA - MARCH 12: Jessica Alba is seen in Santa Monica on March 12, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by GONZALO/Bauer-Griffin/GC Images)

Δεν γνωρίζουμε που ακριβώς ήσασταν και τι κάνατε τη δεκαετία του '90, αλλά εάν νομίζατε ότι είναι πλέον ξεχασμένη, τότε κάνετε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Επειδή, αντίθετα με τη δεκαετία του '80 -βάτες και περμανάντ, πολύ κακός συνδυασμός- ήταν μία εποχή που πραγματικά ξεχώρισε για το στυλ της.

Έχετε ακόμη διαφορετική άποψη; Και όμως, έναν καθίσετε να το σκεφτείτε λίγο, η δεκαετία του '90 βρίσκεται παντού γύρω μας. Και έναν ανήκετε στο 99,99999% αυτού το κόσμου που έχει ένα ή και περισσότερα καρό πουκάμισα στην ντουλάπα του, τότε είστε ένοχες.

Ιδού οι 10 τάσεις της μόδας που «φωνάζουν» δεκαετία του '90, αλλά είναι (και) φέτος περισσότερο επίκαιρες από ποτέ (στο τέλος σας περιμένει και εκείνη η τάση που δεν θέλουμε να δούμε ποτέ ξανά...):

1.Καρό φούστα

2.Καρό πουκάμισα

3.Τσόκερ

4.Γόβες «Mary Janes»

5.Βελούδο

6.Το απλό φόρεμα με τις τιράντες (slip dress)

7.Σαλοπέτα

8.Σκούρο κραγιόν

9.Κοντά φλοράλ φορέματα

10.Στρόγγυλα γυαλιά ηλίου

BONUS: Η μία τάση από τη δεκαετία του '90 που προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει comeback, αλλά δεν θα μας πείσει ποτέ είναι τα...

Tα λαστιχάκια scrunchies για τα μαλλιά (όχι, όχι και πάλι όχι)