ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/10/2015 11:30 EET | Updated 28/10/2015 11:30 EET

Μεϊμαράκης από Σέρρες: Τιμούμε τους αγωνιστές και τους ήρωες που τίμησαν τη Γη με το αίμα τους

sooc

Στις Σέρρες παρακολούθησε την παρέλαση για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Με την παρουσία μας σήμερα, εδώ, θέλουμε να τιμήσουμε τους αγωνιστές και τους ήρωες όλους εκείνους που πότισαν τη γη μας με το αίμα τους, για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη. Οι εχθροί είχαν μια πολύ μεγάλη υλική υπεροχή, αλλά οι Έλληνες είχαν σθένος, είχαν ήθος και πάλευαν για την ελευθερία», χαρακτηριστικά.

«Από εδώ, από τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στέλνουμε το μήνυμα, ότι όλοι μαζί οι Έλληνες, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, παρά τη μεγάλη κρίση που υπάρχει, ενωμένοι, υπηρετώντας τις πανανθρώπινες αρχές και αξίες, θα έχουμε την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας. Ενωμένοι θα πετύχουμε να βγούμε από την κρίση», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Είναι μια δημοκρατική διαδικασία, με ευγενή άμιλλα όλων των εκλεκτών φίλων. Και όποιος και να εκλεγεί, νεοδημοκράτης θα είναι και θα οδηγήσουμε τη Ν.Δ. όλοι μαζί μπροστά».

Σε άλλη ερώτηση αν θα είναι στρατιώτης του κόμματος στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος, απάντησε: «Και πρόεδρος του κόμματος να είμαι θα παραμείνω στρατιώτης, όπως όλοι μας».

Αύριο, Πέμπτη, ο κ. Μεϊμαράκης θα περιοδεύσει στη Χαλκιδική.