ΔΙΕΘΝΕΣ
30/10/2015 05:38 EET | Updated 30/10/2015 05:42 EET

Το μανιτάρι που χαρίζει οργασμούς σε όσες γυναίκες το μυρίζουν

Οι φαρμακευτικές ιδιότητες ορισμένων φυτών και βοτάνων είναι γνωστές. Πολλά από αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσουν τους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα μανιτάρι που έχει μια ασυνήθιστη δύναμη, να χαρίζει οργασμούς σε όσες γυναίκες το μυρίζουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής Independent, για ένα ανώνυμο υποείδος του γένους Dictyophora που έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα και φύεται σε ηφαιστειογενή πετρώματα σχετικά πρόσφατης ηλικίας (600-1000 ετών) και αναπτύσσεται μόνο στην Χαβάη.

Το περίεργο αυτό μανιτάρι, σύμφωνα με τη μελέτη των επιστημόνων του International Journal of Medicinal Mushrooms, αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό αφροδισιακό, κυρίως χάρη στην έντονη και ελαφρώς δυσάρεστη μυρωδιά του.

Σύμφωνα με τους John C Holliday και Noah Soule που το ανακάλυψαν ο μανιτάρι προκάλεσε έντονο ερεθισμό σχεδόν σε όλες τις γυναίκες που το μύρισαν, ενώ το 50% από αυτές βίωσε αυθόρμητο οργασμό. Οι άνδρες, από την άλλη μεριά, έμειναν τελείως ανεπηρέαστοι από τη μυρωδιά του μύκητα, χαρακτηρίζοντας τη μάλιστα στην πλειοψηφία τους ως αηδιαστική.

ΠΗΓΗ: independent.co.uk