ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/11/2015 15:30 EET | Updated 01/11/2015 15:30 EET

Αντικρούει όλες τις αιτιάσεις σε βάρος του ο Φλαμπουράρης. «Ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν με αγγίζουν»

sooc

Επιμένει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης να...αποκηρύσσει οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ», από τη στιγμή ανέλαβε κυβερνητικό πόστο, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διατηρεί μετοχική σχέση με την εταιρεία, τουλάχιστον για ένα διάστημα.

Όπως αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή του, «υπήρξα πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας. Όμως από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας δεν έχω, πλέον, καμία σχέση με την εταιρεία "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ". Και λόγω της ηθικής μου αλλά και με την καθόλα νόμιμη διαδικασία από την 26.01.2015. Τα περιουσιακά μου στοιχεία βρίσκονται προ πολλού στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου».

Τονίζει δε πως ο Δήμος Αίγινας τον αντιμετώπισε «όπως κάθε δημότη. Ο ίδιος, άλλωστε, ο Δήμος απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα» που ήθελαν να έχει τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης για τη ρύθμιση οφειλών.

Επίσης δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν εντάχθηκε ποτέ στις 100 δόσεις του «νόμου Βαλαβάνη», «όπως συνεχίζουν, ψευδώς, να επικαλούνται. Είχα ενταχθεί σε πρόγραμμα 12 δόσεων (επί κυβερνήσεως Σαμαρά) για οφειλές στο Δημόσιο, τις οποίες δόσεις και κατέβαλα κανονικώς».

Και καταλήγει: «Δεν ξέρω τι άλλο θα κατασκευάσουν και δεν με αφορά. Επαναλαμβάνω ότι τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν με αγγίζουν. Πλανώνται αν πιστεύουν ότι μέσω της σπίλωσης του προσώπου μου θα αφαιρέσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημά του. Το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή».