ΕΙΔΗΣΕΙΣ
02/11/2015 06:00 EET | Updated 02/11/2015 06:00 EET

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι επαχθή και επονείδιστα

Sooc

Χαρακτηριστική φράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου χρησιμοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Κυριακής στα Ιωάννινα.

«Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, παραπαίει. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι , το να κερδίζεις την εξουσία λέγοντας ψέματα δεν σε σώζει. Μπροστά του έχει να ψηφίσει μέτρα, όχι απλώς αντίθετα με το προεκλογικό του πρόγραμμα και την φιλοσοφία του κόμματος του, αλλά είναι επαχθή και επονείδιστα για να χρησιμοποιήσω μία παλιά έκφραση της κ. Κωνσταντοπούλου», δήλωσε, ασκώντας οξεία κριτική στην κυβέρνηση.

Ακόμα, πρόσθεσε πως, εάν εκλεγεί, θα λογοδοτήσει ο Αλέξης Τσίπρας για την ζημιά που έκανε στην χώρα.

«Θέλω να πω στον κ. Τσίπρα μία κουβέντα. Καταλαβαίνω γιατί με στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μέρα. Καταλαβαίνω, γιατί ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση προχθές εναντίον μου από το Γραφείο Τύπου του, γιατί μίλησαν εναντίον μου ο κ. Τσακαλώτος στην Βουλή, ο κ. Σταθάκης και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, που δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω. Είμαι τελείως βέβαιος ότι, δεν θέλει καθόλου ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ. Και θέλω να τους πω λοιπόν έχουν απόλυτο δίκιο. Πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ., γιατί εάν εκλεγώ δεσμεύομαι, ότι ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει, για την ζημιά που έκανε στην χώρα», ανέφερε.

Αναφερόμενος στο debate, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως αυτό είναι απαραίτητο για την εξασφάλιση της Δημοκρατίας.

«Δημοκρατία χωρίς να μιλάμε μεταξύ μας, δεν υπάρχει. Δεν έχω ακούσει επίσημα ότι κάποιος φοβάται για το debate, είναι ψεύτικη συζήτηση θεωρώ», είπε.