Θρίλερ χωρίς τέλος η υπόθεση της δολοφονίας 27χρονης από το Ιράκ στο Αιγάλεω το 2012. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της

Θρίλερ χωρίς τέλος η υπόθεση της δολοφονίας 27χρονης από το Ιράκ στο Αιγάλεω το 2012. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της
astynomia.gr

Σε θρίλερ χωρίς τέλος εξελίσσεται η διαλεύκανση του εγκλήματος με θύμα μία 27χρονη, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο άλσος Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω.

Τρία χρόνια μετά το έγκλημα η Αστυνομία δεν έχει ακόμα κανένα «φως» για την ταυτότητα του δράστη και έτσι αποφάσισε κατόπιν εισαγγελικής διάταξης να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχειά ταυτότητας και τη φωτογραφία του θύματος, προκειμένου να δοθεί ώθηση στις έρευνες από τους πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν κάτι.

Η δολοφονία είχε γίνει στις 1 Ιουλίου 2012. Όπως ανακοινώθηκε, το θύμα ονομάζεται HAWERI LAYLA του GORMES και γεννήθηκε το 1985 στο Ιράκ.

«Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς εξακρίβωση των συνθηκών τέλεσης του εγκλήματος καθώς και των στοιχείων ταυτότητας του δράστη, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατή η διαλεύκανση του», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοφιλή