Γεωργιάδης: Δεν μπορεί να φοβάται ο Τζιτζικώστας το debate. Ο Μεϊμαράκης είναι άλλης γενιάς

Γεωργιάδης: Δεν μπορεί να φοβάται ο Τζιτζικώστας το debate. Ο Μεϊμαράκης είναι άλλης γενιάς
Eurokinissi

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας «είναι της δικής μας γενιάς, των social media, του twitter, εκεί που λέει στο σποτάκι του ότι θέλει να με βρίζουν οι πολίτες και να με ρωτάνε και ο οποίος έχει κεντρικό σύνθημα στην καμπάνια του 'τολμάμε' δεν μπορεί να φοβάται το debate», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στο Mega.

«Τον καλώ να έρθει την άλλη εβδομάδα και να κάνουμε ένα debate οι τρεις μας (με τον κ. Μητσοτάκη). Εάν φανεί ότι έχει πραγματικά αρχηγικές ικανότητες και μπορεί να κάνει τη διαφορά μόνο κερδισμένος θα βγει», είπε ενώ στον αντίποδα υπογράμμισε ότι «εάν κάνει πολιτική διαχείριση δεύτερης θέσης βλέποντας τις δημοσκοπήσεις» και εάν αυτή είναι η λογική του «δεν του αξίζει να είναι αρχηγός γιατί ο αρχηγός πρέπει να είναι γενναίος».

Κατηγόρησε μάλιστα τον περιφερειάρχη ότι «λέει τώρα σωστά ότι η τακτική συναίνεσης του κ. Μεϊμαράκη ήταν καταστροφική αλλά την ακολουθούσε ο ίδιος πέρυσι τέτοια εποχή, ζητώντας συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και παραίτηση Σαμαρά για να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

«Επειδή το πιο ωραίο στη ζωή είναι το ευθύ και επειδή το πιο αρχηγικό είναι το γενναίο ας αφήσουμε τις δικαιολογίες. Εάν τολμήσει ο Αποστόλος Τζιτζικώστας να κάνουμε το debate θα συμβούν δυο πράγματα. Πρώτον θα φανεί ο καθένας μας από τι είναι φτιαγμένος και δεύτερον θα αναγκαστεί στο τέλος να έρθει ο Μεϊμαράκης γιατί αν δεν έρθει θα χάσει τις εκλογές» τόνισε.

Αναφερόμενος στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, είπε ότι «έχει μια λογική να αρνείται το debate, διαφωνώ, κάνει λάθος ...είναι μιας άλλης γενιάς που είχε συνηθίσει να μην συνομιλούμε πολύ στη ΝΔ και τον σοκάρει η ιδέα να συνομιλήσουμε και μάλιστα on camera» σημείωσε.

O κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου, κάνοντας λόγο για συνειδητή προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ουσιαστικά ως πολιτικό στόχο τη ΝΔ.

«Εάν δεν είχαν γίνει αυτά τα επεισόδια θα ακολουθούσαμε πολλές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα από τους ποντιακούς συλλόγους για το θέμα Φίλη, αυτές οι συγκεντρώσεις θα έφθειραν την κυβέρνηση και σε κάποιο σημείο θα οδηγούσαν τον κ. Φίλη σε παραίτηση, αυτές οι συγκεντρώσεις τώρα δεν πρόκειται να γίνουν, γιατί όποιος λέει για συγκέντρωση θα φοβάται ότι θα παρατηρηθούν αυτά τα επεισόδια, άρα, η Χρυσή Αυγή ή όποιος άλλος το έκανε με αυτό τον τρόπο έσωσε τον κ. Φίλη» υποστήριξε.

Δημοφιλή