ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/11/2015 09:34 EET | Updated 12/11/2015 12:55 EET

Μια Fashion blogger προτείνει μάσκες προσώπου από...σπέρμα (NSFW)

Μια νέα εναλλακτική θεραπεία προτείνει η 28χρονη Βρετανίδα blogger, Tracy Kiss για να έχει κάθε γυναίκα λαμπερό δέρμα.

Καθημερινά εφαρμόζει στο πρόσωπό της σπέρμα το οποίο της το δωρίζουν οι φίλοι της που της το στέλνουν στο σπίτι της σε πλαστικά κυπελλάκια. 

"Νομίζω ότι οι άνθρωποι ασχολούνται με τη σκέψη ότι βάζουν σπέρμα στο πρόσωπό τους, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ φυσικό και υγιές πράγμα", λέει μεταξύ άλλων.

Η νεαρή η οποία πάσχει από ροδόχρους ακμή πράγμα κάτι που της δημιουργεί ερυθρότητα και έξαψη στο δέρμα. Περιγράφοντας την αίσθηση αναφέρει ότι το σπέρμα "παγώνει και καταπραΰνει" την επιδερμίδα. "Θα ήθελα να το θέσω σε σύγκριση με όταν έχετε τη τσίχλα στο στόμα σας και εισπνέετε, είναι μια κρύα, ψυχρή αναζωογονητική αίσθηση. Ξέρω ότι δεν υπάρχουν στο σπέρμα πρόσθετα χημικά. Είναι τόσο φυσικό και ενεργό", προσθέτει.

Η Tracy αφήνει το σπέρμα στο πρόσωπό της από πέντε έως 20 λεπτά, και έπειτα το αφαιρεί με ζεστό νερό. "Μοιάζει σαν να έχετε στο πρόσωπό σας ένα είδος λαδιού, γλιστράει όμορφα. Η κατάσταση του δέρματος είναι ήδη πολύ καλύτερη", σημειώνει μεταξύ άλλων και προσθέτει "Δεν την πειράζει η μυρωδιά και λέει ότι αν ο δότης τρώει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή θα έχει μια πιο φρέσκα μυρωδιά."

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk