ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/11/2015 07:48 EET

Επιβάτης αεροπλάνου πρόσεχει τη διαρροή καυσίμων από το παράθυρο και το αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση

Eνα μικρό επιβατικό αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Xάντσβιλ της Αλαμπάμα χτες Τετάρτη 11/11, όταν ένας επιβάτης κοίταξε έξω από το παράθυρο του και εντόπισε μια διαρροή καυσίμων.

«Κοίταξε το πτερύγιο έξω και απλώς είδε τα καύσιμα να τρέχουν», δήώσε ο Ρίτσαρντ Χένσον, επιβάτης στην ίδια πτήση στον τοπικό σταθμό WRCB στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Να τι αντίκρισαν οι επιβάτες της πτήσης 2762 της American Airlines έξω από το παράθυρο τους :

Το αεροπλάνο, ένα CRJ - 200 που μετέφερε 41 επιβάτες από την Τσατανούγκα του Τενεσί προς το Ντάλας, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Χαντσβιλ της Αλαμπάμα χωρίς πρόβλημα.

Οι επιβάτες μπορούσαν να μυρίσουν τα καύσιμα κατά την αποβίβαση τους από το αεροπλάνο, ενώ το προσωπικό της αεροπορικής εταιρίας εξήγησε τι ακριβώς είχε πάει στραβά:

«Ο υπεύθυνος στην Τσατανούγκα που έκανε το γέμισμα των καυσίμων σε εκείνη την πλευρά του αεροπλάνου, ξέχασε να κλείσει το καπάκι, ή δεν το έκλεισε σωστά», δήλωσε ο κ. Χένσον στο WRCB .

Ο πιλότος Ρότζερ Νουνεμαν (που δεν ήταν ο πιλότος της συγκεκριμένης πτήσης) είπε ότι οι επιβάτες δεν ήταν ποτέ σε κίνδυνο.

«Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που έχει συμβεί αυτό », δήλωσε ο κ. Νουνεμαν «Κάτι τέτοιο δεν έχει μέχρι τώρα προκαλέσει κάποια πυρκαγιά ή συντριβή του αεroσκάφους»