ΔΙΕΘΝΕΣ
12/11/2015 07:42 EET | Updated 12/11/2015 08:19 EET

Η συγκλονιστική ιστορία της 23χρονης Karla Jacinto που έχει βιαστεί 43.200 φορές

Όλα ξεκίνησαν έξω από το σταθμό του μετρό "Pino Suarez", στην πόλη του Μεξικού. Ένα κορίτσι, η Karla Jacinto περίμενε τους φίλους της για να πάνε για skate. Από το πουθενά εμφανίστηκε ένα αγόρι το οποίο της πρότεινε να πάνε για ένα παγωτό. Τότε ήταν ακόμα 12 ετών και πίστεψε πως είχε βρει επιτέλους κάποιον που θα την καταλάβαινε.

Αυτός κατάφερε να την πείσει να φύγουν μαζί. Αποτέλεσμα η νεαρή να μπει σε έναν φαύλο κύκλο βίας, καταχρήσεων και σεξουαλικής εργασίας, την οποία έλεγχε ο νεαρός που είχε γνωρίσει.

Για τρεις μήνες έζησε μαζί του πριν μεταφερθεί στην Guadalajara, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του Μεξικού, όπου αναγκάστηκε να δουλέψει ως πόρνη.

Στα 23 της σήμερα η Karla Jacinto πιστεύει ότι έχει βιαστεί περίπου 43.200 φορές, αφού αναγκαζόταν να κοιμηθεί με τουλάχιστον 30 άτομα κάθε μέρα για 4 χρόνια, αναφέρει το CNN.

"Ξεκινούσα στις 10 το πρωί και τελείωνα τα μεσάνυχτα" είπε η Jacinto, "Μερικοί άνδρες γελούσαν μαζί μου γιατί δεν σταματούσα να κλαίω. Έπρεπε να κλείνω τα μάτια μου, έτσι ώστε να μη βλέπω τι μου έκαναν και να μην αισθάνομαι τίποτα".

Η νεαρή γυναίκα, δέχτηκε επίθεση από τον διακινητή της όταν αυτός είδε σημάδια από φιλιά στο λαιμό της από έναν πελάτη.

"Άρχισε να με χτυπάει με μια αλυσίδα σε όλο το σώμα μου", είπε η  Jacinto. "Με χτυπούσε με τις γροθιές του, με κλωτσούσε, τραβούσε τα μαλλιά μου, και με έφτυνε στο πρόσωπο ... στο τέλος με έκαψε και με το σίδερο".

Η Διεθνής Οργάνωση για τη Μετανάστευση εκτιμά ότι στο Μεξικό κάθε χρόνο, πέφτουν θύματα trafficking 20.000 άνθρωποι.

Σύμφωνα με μελέτη του 2010 του Πανεπιστημίου της Tlaxcala, ένα στα πέντε παιδιά στην πόλη φιλοδοξεί να γίνει προαγωγός, ενώ τα δύο τρίτα γνωρίζουν τουλάχιστον ένα συγγενή ή φίλο που εργάζεται ως προαγωγός ή διακινητής, αναφέρει ο βρετανικός Guardian.

Η Karla κατάφερε να ξεφύγει από τα κυκλώματα το 2006 κατά τη διάρκεια επιχείρησης καταπολέμηση του trafficking στην Πόλη του Μεξικού. Τώρα στα 23 της χρόνια, εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

ΠΗΓΗ: independent.co.uk