ΔΙΕΘΝΕΣ
13/11/2015 04:43 EET | Updated 13/11/2015 04:44 EET

Μωρό με δύο κεφάλια γεννήθηκε στο Μπανγκλαντές - Μοιράζονται το ίδιο σώμα και όργανα

STR via Getty Images
A Bangladeshi baby girl born with two heads receives medical care at a hospital in Brahmanbaria, some 120 kms east of capital Dhaka on November 12, 2015. Doctors at a Bangladesh hospital were treating a baby girl born with two heads, medical officials and the newborn's father said. The baby was born late November 11, 2015 and is now being treated for breathing difficulties after being shifted to the intensive care unit of the country's largest hospital in Dhaka. AFP PHOTO (Photo credit should read STR/AFP/Getty Images)

Ένα μωρό με δυο κεφάλια γεννήθηκε στην περιοχή Brahmanbaria του Μπαγκλαντές και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Dhaka , καθώς αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

Ο πατέρας της μικρής Mia Jamal είπε ότι ήταν "έντρομος" όταν την είδε για πρώτη φορά τονίζοντας ότι «Έχει δυο πλήρως ανεπτυγμένα κεφάλια. Τρώει με τα δύο στόματα και αναπνέει με δύο μύτες. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αλλάχ που το μωρό και η μητέρα της είναι καλά” δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

"Είμαι εργάτης σε αγρόκτημα και φτωχός. Αισθάνομαι θλίψη γι΄ αυτήν, καθώς δεν έχω τα χρήματα να καλύψω ενδεχόμενη θεραπεία της", υπογράμμισε.

Στο Γαλλικό Πρακτορείο μίλησε και ο Abu Kawsar, διευθυντής της κλινικής Standard Hospital of Total Healthcare όπου γεννήθηκε η μικρή, ο οποίος ανέφερε ότι το υπόλοιπο σώμα της δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνο ενός απόλυτα φυσιολογικού μωρού, προσθέτοντας ότι πλήθος κόσμου συρρέει στο νοσοκομείο να τη δει, αφού η είδηση της γέννησης ενός «θαυματουργού μωρού», κάνει το γύρο της χώρας.

"Πολλοί ήρθαν από τα χωριά τους για να τη δουν", αποκάλυψε. Ο πατέρας της μικρής, ένας φτωχός αγρότης, είπε, ωστόσο, ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για το πώς θα καταφέρει να μεγαλώσει το παιδί του, αφού τα ιατρικά έξοδα που απαιτούνται ώστε να καταφέρει να επιβιώσει, είναι ιδιαίτερα υψηλά.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk