9 λόγοι που την Τετάρτη δεν πρέπει με τίποτα να κάτσεις σπίτι σου

9 λόγοι που την Τετάρτη δεν πρέπει με τίποτα να κάτσεις σπίτι σου
Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Η Τετάρτη είναι ακριβώς η μέση της εβδομάδας και πολλοί από εμάς προτιμούμε να μένουμε στο σπίτι και να περιμένουμε στωικά την εβδομάδα να τελειώσει. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, τότε, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Άλλωστε κάθε μέρα έχει το δικό της, μοναδικό χαρακτήρα και είναι αφορμή για να περάσουμε καλά. Με λίγα λόγια, η Τετάρτη είναι μία ημέρα που δεν πρέπει με τίποτα να μείνετε σπίτι σας και ιδού 9 επιχειρήματα που το αποδεικνύουν.

1. Η Τετάρτη κουβαλά την κούραση της Δευτέρας και της Τρίτης και βρίσκεται πριν την Πέμπτη και την Παρασκευή, οπότε ποιος ο καλύτερος τρόπος για να σπάσετε την εβδομάδα σας στα δύο κάνοντας μία έξοδο εκείνη την ημέρα.

2. Την Τετάρτη δεν γίνεται χαμός. Κακά τα ψέματα, κανείς δεν θέλει να βγαίνει έξω και να γίνεται χαμός από κόσμο. Αυτό δεν θα σας συμβεί ποτέ την τετάρτη, αφού τα μαγαζιά και οι δρόμοι δεν γεμίζουν ασφυκτικά.

3. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε τραπέζι οπουδήποτε. Ακόμα και τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά έχουν λιγότερο κόσμο την Τετάρτη.

Jack Daniel’s® burger.

4. Και μιας και μιλήσαμε για πολυσύχναστα μαγαζιά, στη μέση της εβδομάδας χρειαζόμαστε παρέα και ποια καλύτερη παρέα από τα TGI Fridays™; Bacon Crusted Ribs, Jack Daniel’s® Pork Chop, Jack Daniel’s® Chicken Alfredo, Potato Twister και πολλές άλλες αγαπημένες γεύσεις σε περιμένουν να τις απολαύσεις παρέα με τους φίλους σου. Κι αυτή είναι μόνο μία από τις μέρες της εβδομάδας που μπορείτε να διαλέξετε για να επισκεφτείτε τα TGI Fridays™.

5. Ένας ακόμα λόγος για να μην κάτσετε σπίτι σας είναι το γεγονός ότι οι Jack Daniel’s® γεύσεις στα TGI Fridays™, αν και μπορείτε να τις απολαύσετε κάθε μέρα, τις Τετάρτες έχουν 20% έκπτωση. Ακόμα να κλείσετε τραπέζι;

6. Λόγω ότι πλέον, οι περισσότεροι φίλοι μας είναι «κλεισμένοι» τα Σάββατα και τις Κυριακές, η Τετάρτη είναι η τέλεια ημέρα για να κανονίσετε να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να πιείτε ένα ποτό ή έναν καφέ μετά την δουλειά.

7. Ένα ποτό μετά την δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλετε την ένταση των ημερών και να συνεχίσετε με περισσότερη ενέργεια την υπόλοιπη εβδομάδα σας, ειδικά την Τετάρτη που το άγχος εκτοξεύεται.

8. Τις Τετάρτες πολλοί είναι οι κινηματογράφοι που έχουν μειωμένα εισιτήρια ή προσφορές. Ένας λόγος παραπάνω να συνδυάσεις μία βραδιά στο σινεμά με ένα πιάτο Jack Daniel’s® Ribs ή ένα Jack Daniel’s® Burger.

Jack Daniel’s® Glazed Ribs

9. Όλοι προσέχουμε την διατροφή μας και προσπαθούμε να τρώμε ελαφριά, αλλά όλοι οι διατροφολόγοι συστήνουν μία «ελεύθερη μέρα» στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε και να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα λαχταριστό γεύμα στα μέσα της εβδομάδας, πριν τα πράγματα δυσκολέψουν πολύ!

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson