ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/11/2015 05:13 EET

Τι συμβαίνει σε μία φούσκα όταν παγώνει; Και άλλα 4 βίντεο που θα σας μαγέψουν

youtube

Μετά από μία δύσκολη ημέρα στην δουλειά που μόνο που θέλεις είναι να κάτσεις στον καναπέ και να δεις όλα τα βίντεο που σου στέλνουν οι φίλοι σου στην δουλειά. Το τελευταίο που χρειάζεσαι σε μία τέτοια στιγμή χαλάρωσης είναι να μην έχεις γρήγορο ίντερνετ! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί με τις ασύλληπτες ταχύτητες COSMOTE VDSL, που προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για κάθε μέλος της οικογένειας.

Πατήστε play και χαλαρώστε!

Τι συμβαίνει σε μία φούσκα στο κρύο;

Αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη ότι η επιστήμη δεν είναι ποτέ βαρετή. Για την ακρίβεια, η επιστήμη είναι φανταστική! Εάν αναρωτιόσασταν τι θα συνέβαινε σε μία φούσκα σε θερμοκρασίες ψύχους, το βίντεο είναι η απάντηση και είναι απόλυτα μαγευτικό. Εμείς θα σας προτείναμε να το δοκιμάσετε και να αξιοποιήσετε τις ταχύτητες Cosmote VDSL σύνδεσής σας για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αξίζει!

Πηγή: Viral Nova

Ο μπαμπάς που ποζάρει και ο γιος ζωγραφίζει

dad

Έναν τέλειο τρόπο βρήκαν πατέρας και γιος για να περάσουν χρόνο μαζί. Ο μπαμπάς ποζάρει σαν ένας από τους πιο διάσημους «κακούς» από ταινίες και ο γιος του κυριολεκτικά τον μεταμορφώνει μέσα από την ζωγραφική του.

Πηγή: boredpanda.com

Τι μπορεί να σου κάνει η έλλειψη ύπνου

Εάν σκέφτεστε να μείνετε όλο το βράδυ ξύπνιοι για να τελειώσετε την παρουσίαση που έχετε να ετοιμάσετε για το γραφείο, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε! Ειδικά, αφού δείτε αυτό το βίντεο.

Πηγή: Laughingsquid

Ο μπαμπάς που δεν έχει μάθει να χρησιμοποιεί σωστά την GoPro κάμερα

Μερικές φορές οι μπαμπάδες τα κάνουν μαντάρα. Και αυτό συνέβη στον συμπαθέστατο μπαμπά, ο οποίος χαιρόταν τόσο πολύ που πήρε GoPro κάμερα που ξέχασε να διαβάσει τις οδηγίες για το πως να την χρησιμοποιήσει! Μην διστάσετε να μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους μπαμπάδες της καρδιάς σας, χρησιμοποιώντας τις απίστευτες δυνατότητες του COSMOTE VDSL.

Πηγή: boredpanda.com

Το κορίτσι που έχει για καλύτερη φίλη μια κουκουβάγια

What's better than kisses? Owl kisses!

Posted by RantPets on Tuesday, November 10, 2015

Τα πουλιά δεν είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε ένα αγαπημένο κατοικίδιο, αλλά για αυτό το κοριτσάκι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η μικρή δεν χορταίνει να την παίρνει αγκαλιά και να την χαϊδεύει και η κουκουβάγια δείχνει να το απολαμβάνει.

Πηγή: Viral Nova