ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/11/2015 06:51 EET | Updated 19/11/2015 06:53 EET

«Μονόδρομος η απόσυρσή μου από την κεντρική πολιτική σκηνή»: Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησης του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Sooc

Την «αδυναμία του να συμβάλει στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής» παρουσιάζει ως λόγο της παραίτησής του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τονίζοντας πως η επιλογή της παραίτησης, αλλά και της «απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή» αποτελούν μονόδρομο για τον ίδιο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αθήνα, 19/11/2015

Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου.

Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Sponsored Post