ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/11/2015 03:58 EET | Updated 19/11/2015 07:14 EET

Νικολόπουλος: Δεν θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο. Καμμένος: Ήξερε τα προαπαιτούμενα. Αντί να εξαπατήσει τον λαό ας παραδώσει την έδρα του

Sooc

Δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα απόψε (Πέμπτη) στη Βουλή, δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε ότι διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς ακινήτων ενώ είπε ότι την ίδια στάση θα κρατήσει και για το Ασφαλιστικό.

«Κάποιοι από εμάς είμαστε τη Βουλή, εκπροσωπώντας μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι «κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί τις κόκκινες γραμμές για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

«Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στο λαό» είπε ο κ. Νικολόπουλος, συμπληρώνοντας ότι «είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνω».

Ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στους ΑΝΕΛ απάντησε ότι δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

«Εγώ θα ήθελα οι βίοι μας να είναι παράλληλοι και να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Πάνο Καμμένο. Θα είναι από εκεί και πέρα δική του απόφαση» είπε σχετικά.

Σημειώνεται ότι σε σχετική δήλωση προέβη ο Πάνος Καμμένος: «Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του».

Sponsored Post