ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/11/2015 11:56 EET | Updated 22/11/2015 13:17 EET

Μαζεύουν υπογραφές για την άμεση σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ μετά το φιάσκο

Sooc

Μια επιστολή διακινείται τις τελευταίες ώρες μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές για την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η επιστολή απευθύνεται προς τους 4 υποψήφιους Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά και τον γραμματέα της ΚΟ, Γιάννη Πλακιωτάκη. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές ώστε να αποφασιστεί ότι οι βουλευτές θα είναι εκείνοι που θα διασφαλίσουν την ομαλή διαδικασία για την εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου στη ΝΔ, όταν αυτή οριστεί.

Την άμεση σύγκληση της ΚΕΦΕ ζήτησε ο Πλακιωτάκης

Σε δηλώσεις του ο κ. Πλακιωτάκης ζήτησε την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, ακόμα και σήμερα, ζήτησε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ δήλωσε ότι το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε σήμερα είναι απαράδεκτο και πλήγωσε την εικόνα και το κύρος της παράταξης.

«Παρότι γνωρίζουμε τους υπεύθυνους δεν είναι ώρα καταλογισμού ευθυνών. Προτείνω την άμεση σύγκληση, ακόμα και απόψε, του αρμόδιου οργάνου», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Την επιστολή υπογράφουν οι εξής:

Λευτέρης Αυγενάκης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αθανάσιος Δαβάκης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Μαρία Αντωνίου, Χρήστος Μπουκώρος, Κωνσταντίνος Βλάσσης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Στέργιος Γιαννάκης, Γιώργος Γεωργαντάς,Ελίζα Βόζενμπεργκ, Βασίλης Γιόγιακας, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κασαπίδης και Χρήστος Κέλλας.