ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23/11/2015 12:11 EET | Updated 23/11/2015 12:12 EET

Καπνίστε το κινητό σας, τώρα μπορείτε!

Εάν μέχρι σήμερα είχατε μια εξάρτηση από το κινητό σας τώρα μπορείτε να έχετε μια επιπλέον. Έτσι εάν δεν σας αρκούσε να μιλάτε στο κινητό σας με τις ώρες, να στέλνετε μηνύματα και email, αλλά και να «σερφάρετε» στο διαδίκτυο τώρα μπορείτε και να το καπνίζετε. Ναι μιλάμε για το κινητό σας.

Οι δημιουργοί του Vaporcade Jupiter ισχυρίζονται ότι έφτιαξαν το πρώτο και μοναδικό κινητό τηλέφωνο που είναι και ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Βγαίνει σε δύο εκδόσεις στις οποίες η οθόνη έχει μέγεθος 13cm. Το Vaporcade Jupiter 3G cellular κοστίζει 299 δολάρια, ενώ το Jupiter 4G LTE κοστίζει 499 δολάρια. Οι πρώτες πελάτες που έχουν παραγγείλει το τηλέφωνο ηλεκτρονικά αναμένεται να το παραλάβουν μέσα στο Δεκέμβριο.

Και τα δύο μοντέλα «τρέχουν» μe Androit KitKat 4,4, ωστόσο δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα κινητά.

Αρκετοί πιστεύουν ότι πρόκειται για απάτη ή φάρσα,ενώ η εφημερίδα MailOnline προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία για να μάθει περισσότερα.

Η εταιρεία που έχει έδρα την Καλιφόρνια αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι δούλεψαν εντατικά για να καταφέρουν να ενσωματώσουν στο συγκεκριμένο κινητό το ηλεκτρονικό τσιγάρο.