Έγινε ΝΔ ο Πάγκαλος: Θα πήγαινα να ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές

«Γαλάζιος» ο Πάγκαλος: Θα πήγαινα να ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ
sooc

Το ότι επρόκειτο να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο «Βήμα FM», «όταν λοιπόν μου δίνουν τη δυνατότητα να πάω να ψηφίσω πηγαίνω, γιατί είμαι Έλλην πολίτης. Δεν είμαι πολιτευόμενος. Λοιπόν, από εκεί πέρα όμως, μου λένε ότι πρέπει να υπογράψω μία διακήρυξη, η οποία λέει ότι αποδέχομαι τις αρχές και τις θέσεις της ΝΔ και αυτό δεν είμαι διατεθειμένος να το υπογράψω.

Κατ’ αρχήν γιατί είναι πολύ πιθανόν ότι δεν συμφωνώ και δεύτερον γιατί δεν ξέρω ποιες είναι οι αρχές και οι θέσεις της ΝΔ. Ξέρει κανείς;», ανέφερε.

Ο κ. Πάγκαλος στηλίτευσε και τις εκλογικές διαδικασίες που έγιναν κατά το παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη υποψηφίου προέδρου.

«Έκανε και το ΠΑΣΟΚ γελοίες εκλογές με έναν υποψήφιο και εξευτελιστήκαμε όλοι και γελοιοποιηθήκαμε, ψηφίζοντας σαν τα αρνιά τον Γιώργο Παπανδρέου, επειδή λεγόταν Γιώργος. Και θα σας πω το ακόμα χειρότερο. Το ξέρατε ότι πολλοί ψηφοφόροι στην εκλογή του κ. Eυάγγελου Βενιζέλου νόμιζαν ότι ο Βενιζέλος ήταν εγγονός του Ελευθερίου Βενιζέλου; Θα το έχετε διαπιστώσει ασφαλώς από τις θέσεις σας. Αυτά είναι γελοία πράγματα και τώρα έχουμε ψηφίσει την κόρη του μακαρίτη του Γιώργου Γεννηματά. Λοιπόν, αυτά είναι γελοία πράγματα. Κανείς δεν ξέρει, εάν σας ρωτήσω, ποιες είναι οι απόψεις της κ. Φώφης Γεννηματά επί του Α ή Β θέματος. Θέλετε να μου πείτε; Για πέστε μου π.χ. για την καύση των νεκρών τι λέει η κ. Γεννηματά; Εμένα με ενδιαφέρει όμως αυτό το πράγμα. Με ενδιαφέρει, ας πούμε, το θέμα των προσφύγων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα