ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/11/2015 04:03 EET

Η πανέμορφη πρώην βετεράνος πολέμου που κυνηγά λαθρέμπορους στην Αφρική

Instangram

Είναι μια εκπαιδευμένη δολοφόνος η οποία έχει πολεμήσει σε μια σε μία από τις πιο θανατηφόρες πολεμικές ζώνες του κόσμου.

Ο λόγος για την Kinessa Johnson η οποία είναι η πιο όμορφη βετεράνος που έχει περάσει από το Αφγανιστάν και σήμερα έχει αφιερώσει τη ζωή της στο κυνήγι των λαθροκυνηγών.

Η Kinessa η οποία υπερηφανεύεται για τα τατουάζ που έχει γεμίσει όλο της το σώμα είναι μέλος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης VETPAW και εργάζονται για την προστασία της άγριας ζωής στην Αφρική.

Your perspective on life comes from the cage you were held captive in. #Africa #wildlife #vetpaw #antipoacher #conservation

A photo posted by Kinessa Johnson - Official (@beautyintragedy) on

"Ταξιδεύουμε στην Αφρική για να σκοτώσουμε μερικά κακά παιδιά, και να κάνουμε καλό», δήλωσε σε συνέντευξή της η νεαρή που έχει 114.000 πιστούς φίλους που την ακολουθούν στο Instagram.

"Η VETPAW έψαχνε μια γυναίκα σύμβουλο για να εργαστεί στο πλευρό γυναικών που φυλάσσουν πάρκα. Προφανώς, η προηγούμενη που βρισκόταν στη θέση μου παραιτήθηκε και έτσι υπέβαλα αίτηση", λέει και συνεχίζει: "Πάντα αγαπούσα τα ζώα και μου είχε στοιχίσει που δε προσέφερα τις υπηρεσίες μου όταν επέστρεψα στη πατρίδα μου, τις ΗΠΑ. Όταν ένας φύλακας νιώσει απειλή, τότε γίνεται χρήση του όπλου" δηλώνει αποφασιστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε VETPAW κάνει την διαφορά ανέφερε: "Πράγματι αισθάνομαι ότι κάνουμε τη διαφορά, αυτή η μικρή ομάδα έχει ένα μεγάλο αντίκτυπο".

To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment. Photo credit : @tracerxphoto

A photo posted by Kinessa Johnson - Official (@beautyintragedy) on

Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. Photo credit @tracerxphoto

A photo posted by Kinessa Johnson - Official (@beautyintragedy) on

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk