Πως να φτιάξετε κοκαΐνη. Η συνταγή σύμφωνα με τη βρετανική υπηρεσία καταπολέμησης του εγκλήματος

Πως να φτιάξετε κοκαΐνη. Η συνταγή σύμφωνα με τη βρετανική υπηρεσία καταπολέμησης του εγκλήματος

Τη συνταγή για την κατασκευή κοκαΐνης δίνει μέσω ενός ευφάνταστου βίντεο με καρτούν η βρετανική υπηρεσία για την καταπολέμηση του εγκλήματος (NCA) σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους περιστασιακούς χρήστες του συγκεκριμένου ναρκωτικού.

Το να δίνει η βρετανική υπηρεσία τη συνταγή μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά αυτό που θέλει να κάνει είναι να δείξει με απλό τρόπο τις επιπτώσεις που έχει το εμπόριο της κοκαΐνης σε διάφορες κοινότητες ανά τον κόσμο, καθώς και στο περιβάλλον. Άλλωστε η συνταγή περιέχει καταστροφή, αίμα, βία.

Η NCA (είναι το αντίστοιχο FBI στη Βρετανία), δείχνει το καθοριστικό ρόλο που παίζουν οι συμμορίες στη διακίνηση του ναρκωτικού και επισημαίνει πως κάθε αγορά κοκαΐνης έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή μεγάλων εκτάσεων τροπικού δάσους, μόλυνση του περιβάλλοντος, εκτοπίζει ανθρώπους από τις εστίες τους προκειμένου να καλλιεργήσουν κόκα στη γη τους και φυσικά δολοφονίες όσων γίνονται εμπόδιο σε αυτή την επικερδή επιχείρηση.

Κάποτε η κοκαΐνη ήταν το ναρκωτικό των πλουσίων σήμερα ο καθένας μπορεί να την προμηθευτεί. Κάθε αγορά , ακόμη και η πιο μικρή ενισχύει το οργανωμένο έγκλημα και μέρος των χρημάτων πηγαίνει στην αγορά όπλων που σίγουρα κάποια στιγμή θα αφαιρέσουν τη ζωή κάποιου ανθρώπου.

Η συνταγή είναι απλή και περιλαμβάνει την καταστροφή τουλάχιστον 4.000 τετραγωνικών μέτρων τροπικού δάσους και ότι συνεπάγεται για το οικοσύστημα. Φυσικά δεν πειράζει εάν πολλά από τα δέντρα είναι χιλιάδων χρόνων παλιά. Βάλτε παραφινέλαιο και λάιμ και μια καλή δόση βίας, αθώοι και ένοχοι όλοι στο ίδιο καζάνι.

Δεν τελειώσαμε έχει και άλλα συστατικά. Πρέπει να γίνει η πρόσμιξη διαφόρων χημικών. Ρίξτε και λίγο φόβο, έγκλημα και αίμα... Προχωράμε...Τώρα είναι η μεταφορά στα κράτη της Δύσης κυρίως που θα διανεμηθεί. Εκεί είναι οι μαφίες και το οργανωμένο έγκλημα, χωρίς αυτά τα συστατικά δεν γίνεται να πετύχει η συνταγή. Απαιτούνται επίσης, επιπλέον βία, ξέπλυμα χρήματος, αντικοινωνική συμπεριφορά, νόθευση με διάφορα χημικά και αναισθητικά που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι.

Μη το σκέφτεστε μείνετε μακρυά από την κοκαΐνη, δεν αφορά μόνο εσάς.

Δημοφιλή