ΔΙΕΘΝΕΣ
04/12/2015 14:32 EET | Updated 04/12/2015 14:32 EET

Προσπάθειες τουριστικής ανάπτυξης στην εμπόλεμη Συρία

Anadolu Agency via Getty Images
DAMASCUS, SYRIA - DECEMBER 4: Smoke rises as Syrians run away from a fire which broke out after the war crafts belonging to the Syrian Army carried out airstrikes on a neighborhood in the eastern Ghouta region of Damascus, Syria on December 4, 2015. (Photo by Anas Aldmashki/Anadolu Agency/Getty Images)

Ο Μπασάρ αλ Ασάντ κάνει προσπάθειες να ενδυναμώσει τον τουρισμό στην Συρία εν μέσω της εμφύλιας σύρραξης που έχει οδηγήσει στον θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και έχει μετατοπίσει εκατομμύρια αμάχους.

Σύμφωνα με το δίκτυο i100 του Independent, η αεροπορική εταιρεία Fly Damas έχει ξεκινήσει πτήσεις που συνδέουν την Δαμασκό με επτά πόλεις της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένης της Βηρυτού.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας μετέδωσε μάλιστα ότι το υπουργείο Τουρισμού σχεδιάζει μια νέα ταξιδιωτική εφαρμογή με το όνομα «Mobile Syria», η οποία θα δίνει οδηγίες για εστιατόρια και ξενοδοχεία της χώρας. Ο υπουργός Bishr Yazigi προσπαθεί να προωθήσει την τουριστική ανάπτυξη, αναφέρει το πρακτορείο.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τουριστικά θέρετρα συνεχίζουν να λειτουργούν στην χώρα, με επισκέπτες κυρίως Σύρους κατοίκους περιοχών που δεν έχουν δεχτεί πλήγματα από τον πόλεμο. Δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός είναι η παραθαλάσσια πόλη Ταρτούς που βρέχεται από την Μεσόγειο.

#syira #summer #tartous #holiday_beach Syria #fun #boat #sea

Δημοσιεύτηκε από Holiday Beach Syria στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015