ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/12/2015 09:17 EET | Updated 10/12/2015 09:25 EET

Caroline Fleming: Η σέξι Βαρόνη που αναστατώνει τις πασαρέλες και ξεμυάλισε τον εγγονό του Ian Fleming

Instagram

Η Caroline Fleming το γένος Luel-Brockdorff είναι μια από τις πλουσιότερες κοσμικές της Ευρώπης και ανήκει στην βασιλική οικογένεια της Δανίας.

Ωστόσο, η περιουσία της Caroline ανέρχεται πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία δεν προέρχονται μόνο από την οικογένειά της, αλλά και από την επίσης πλούσια οικογένεια, Fleming .

Η Caroline παντρεύτηκε και χώρισε με τον ανιψιό του Ian Fleming, συγγραφέα και δημιουργού του James Bond.

There is something so special about celebrating friends, I count my blessings and feel forever grateful for my wonderful #friends X X

A photo posted by Caroline Fleming (official) (@carolineflemingofficial) on

Μπορεί να χώρισε με τον Rory Fleming το 2008, ωστόσο κράτησε το όνομα του συζύγου της γιατί έπρεπε να παραιτηθεί από τον τίτλο της βαρόνης όταν παντρεύτηκε έναν μη γαλαζοαίματο.

Αυτοχαρακτηρίζεται ως "μητέρα και επιχειρηματίας" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και παρά τον πλούτο που κληρονόμησε, έχει γίνει μια επιτυχημένη τηλεοπτική προσωπικότητα και μοντέλο. Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι σόου με τις διασημότητες του Λονδίνου, "Ladies of London".

Γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου το 1975 και έχει μια αδελφή την Louise Eleonora Kathleen Luel-Brockdorff.Μεγάλωσε στο Κάστρο Valdemar, το οποίο χτίστηκε το 1640 για τον πρίγκηπα Valdemar, γιο του Christian IV και Kirstine Munk.

Σήμερα ζει στο Λονδίνο, αλλά μεταξύ του 2003 και του 2011 ήταν η κάτοχος του κάστρου στο οποίο μεγάλωσε. Ο πατέρας της Baron Niels Luel-Brockdorff, η μητέρα της βαρόνη Margaretha Juel-Brockdorff και η υπόλοιπη οικογένεια ζει εκεί τώρα.

Η περιουσία της προέρχεται κυρίως από το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της Rory Fleming ο οποίος εκείνη την εποχή προερχόταν από την τέταρτη πλουσιότερη οικογένεια στη Βρετανία με την περιουσία του να φτάνει το ποσό των των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ζωή της είναι γεμάτη από ήλιο, θάλασσα και διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους της.Αλλά ως ένα αναγνωρισμένο μοντέλο, που έχει φωτογραφηθεί για τα πιο διάσημα περιοδικά μόδας του κόσμου.

Στην ηλικία των 40, συνεχίζει να ανήκει στο πρακτορείο μοντέλων Unique Models agency, το οποίο εδρεύει στην Κοπεγχάγη. Έχει δημοσιεύσει δύο best-seller βιβλία μαγειρικής στα δανικά. Το ένα ονομάζεται «Baronessen går i køkkenet» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «η βαρόνη πηγαίνει στην κουζίνα».

Απο το 2009, διατηρεί σχέση με τον ποδοσφαιριστή Nicklas Bendtner.

ΠΗΓΗ: uk.businessinsider.com