Αναζητούν τον μεγάλο νικητή του τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατ. ευρώ

Αναζητούν τον μεγάλο νικητή του τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατ. ευρώ
Sooc

Τον μεγάλο τυχερό της κλήρωσης του τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατομμύρια ευρώ αναζητούν από το βράδυ της Κυριακής στα Βραχνέικα της Πάτρας.

Όμως, όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, Όλγα Κορδά, δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός.

«Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν» λέει.

Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνείκων σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Κυριακής πολλοί πίστεψαν ότι η κ. Κόρδα είναι η μεγάλη τυχερή, καθώς δημοσίευσε το παρακάτω δελτίο τύπου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δημοσιεύτηκε από Olga Korda στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή