ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/12/2015 14:06 EET | Updated 23/12/2015 14:07 EET

Εξαφανίστηκε 14χρονος Σύριος αθλητής από ξενοδοχείο στον Άλιμο

Sooc/fwto arxeioy

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός ανήλικου από τη Συρία, ο οποίος εξαφανίστηκε μέσα από ξενοδοχείο στην περιοχή του Αλίμου.

Ο 14χρονος είναι μέλος της ομάδας Badminton της Συρίας, η οποία είχε φθάσει στη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει σε αθλητικούς αγώνες. Διέμεναν σε ξενοδοχείο του Αλίμου. Το πρωί της Τετάρτης ο αρχηγός της αθλητικής αποστολής διαπίστωσε ότι ο νεαρός αθλητής του είχε εξαφανιστεί από το δωμάτιό του και κατήγγειλε την εξαφάνιση στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου.

Οι αστυνομικοί εξετάζοντας το βίντεο από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου διαπίστωσαν ότι ο 14χρονος λίγο μετά τη 01:00, έχοντας μαζί τις αποσκευές του βγήκε από το ξενοδοχείο, χωρίς να εντοπίζεται επαφή με άλλο άτομο ή βίαιη απομάκρυνσή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές εκτιμήσεις, ο νεαρός πολύ πιθανόν είχε αποφασίσει να μείνει στη χώρα μας και βρήκε αφορμή την αθλητική διοργάνωση προκειμένου να το κάνει. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έχει στην χώρα μας κάποιους συγγενείς, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν στη διαμονή του στην Ελλάδα ή στο ταξίδι του σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.