Το κακομαθημένο! Δείτε την αντίδραση του πιτσιρικά όταν πήρε το λάθος δώρο

Το κακομαθημένο! Δείτε την αντίδραση του πιτσιρικά όταν πήρε το λάθος δώρο

Το βίντεο έγινε viral και τα σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν ενδεικτικά της οργής που προκάλεσε η αντίδραση ενός πιτσιρικά όταν διαπίστωσε πως πήρε το λάθος δώρο για τα Χριστούγεννα.

Στην αρχή βλέπουμε τον μικρό που φορά ακόμη τις πιτζάμες του, να είναι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και με βλέμμα όλο ενθουσιασμό να ανοίγει το δώρο του.

Όμως σύντομα το χαμόγελο εξαφανίζεται, το βλέμμα σκοτεινιάζει.

«Μου πήρες την έκδοση του 2015 και όχι του 2016» φωνάζει αναφερόμενος στο ηλεκτρονικό παιχνίδι WWE (πάλη κατς).

Ακούγεται μια φωνή, που του απαντά πως η έκδοση του 2016 είχε εξαντληθεί και αυτός πετάει, όλο οργή, το κουτί στο έδαφος.

Το 10 δευτερολέπτων βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter από την χρήστη Mayra η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η αδελφή του παιδιού, και από το βράδυ της Τετάρτης έχει αναπαραχθεί στο Twitter περισσότερες από 23.000 φορές και πήρε πάνω από 21.000 likes.

Η κοπέλα που ανέβασε το βίντεο έγραψε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως θα επιστρέψουν το δώρο και θα πάρουν τη νέα έκδοση μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Κάποιοι χρήστες του Twitter αντέδρασαν κάπως θυμωμένα κάνοντας λόγο για κακή συμπεριφορά από μέρους του παιδιού, ενώ άλλοι δήλωσαν πως το βρήκαν αστείο και γέλασαν με την καρδιά τους.

Δημοφιλή