Λεβέντης: Ο Τσίπρας έγινε ΠΑΣΟΚτζής. Έχει απορροφηθεί από τη λογική του ΠΑΣΟΚ για τη διατήρηση της καρέκλας

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έγινε ΠΑΣΟΚτζής. Έχει απορροφηθεί από τη λογική του ΠΑΣΟΚ για τη διατήρηση της καρέκλας
|
sooc

Eπιμένει ο Βασίλης Λεβέντης πως μόνη λύση αποτελεί η συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης ενώ μιλώντας στο MEGA χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «ΠΑΣΟΚτζή» εξηγώντας πως έχει απορροφηθεί πλήρως από την παλιά επικρατούσα λογική της διατήρησης της «καρέκλας».

«Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ αλλά το αντίθετο. Ο κ. πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά πασοκτζής εφόσον θεωρεί αστεία τη συζήτηση περί οικουμενικής, αν αυτά που λέει δεν τα λέει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κλείσει τα σενάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας δε την άρνηση του πρωθυπουργού για συγκρότηση οικουμενικής υποστήριξε πως οι λόγοι που προβάλει o κ.Τσίπρας είναι για τους θερμοκέφαλους και τους βολεμένους του συστήματος ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙZΑ. «Πήγε στην Ευρώπη, ξέρει ότι θέλει οικουμενική κυβέρνηση, δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Eπίσης όμως επανήλθε στο ζήτημα της καταγγελίας που είχε κάνει ότι βουλευτής του Ποταμιού είχε πλησιάσει τον γιο του και του είχε ζητήσει να ρίξουν την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά. «Εγώ θέλω αν πέσει η κυβέρνηση να πέσει αντρίκια, τίμια και όχι με συνωμοσίες. Αυτά ανήκουν στην μικροπολιτική».

«Περιμένω την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ για να συναντήσω και αυτόν και τον Τσίπρα και να τους προτείνω οικουμενική» πρόσθεσε και ανέφερε πως ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης δεν του έχει ζητήσει να στηρίξει την κυβέρνηση.

Τέλος χαρακτήρισε ως «παρά φύσιν» τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας ότι η παρουσία Καμμένου με «τα στεφάνια που ρίχνει στα Ίμια και τις ομιλίες του για δολάρια καθιστά την υπόθεσή του λίγο μη συνεργάσιμη».